TIJDELIJK RESTAURANT

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw tijdelijk restaurant, pop-up restaurant of bedrijfskantine? Bij BHV Expo Groep hebben wij de oplossing voor u! U kunt bij ons terecht voor een tijdelijk restaurant volledig in de stijl die u wenst. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het volledig geïsoleerd is. Dus wilt u een tijdelijk structuur volledig in uw stijl voor uw tijdelijk restaurant? BHV Expo Groep levert uw oplossing op maat.

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT

BHV Expo Groep heeft diverse mogelijkheden om snel en efficiënt een tijdelijk restaurant of pop-up restaurant te realiseren met een luxe uitstraling. Ook kan deze volledig gepersonaliseerd worden in uw eigen huisstijl of de stijl die u wenst. Bij BHV Expo Groep hebben we alles in eigen huis, dit heeft zo zijn voordelen. Zo hebben wij naast de constructie ook de afwerking in eigen beheer waardoor wij u een volledige totaaloplossing kunnen leveren.

POP-UP RESTAURANT

Doordat we over een eigen werkplaats beschikken kunnen we volledige maatwerkoplossingen mogelijk maken. Met ons totaalconcept kunnen wij ook de volledige aankleding verzorgen. Van verwarming/airco tot de toiletvoorziening en van verlichting tot de gewenste vloer van het tijdelijke restaurant.

ALLE SEMI PERMANENTE TENTEN

BHV EXPO GROEP

BHV Expo Groep is constant bezig met door ontwikkelen en verbeteren van de oplossingen die zij bieden. Daarnaast investeren wij jaarlijks in nieuwe technologieën om onze diensten te verbeteren. Wij zijn een echte totaalleverancier en wij kunnen uw volledige project verzorgen. Naast een flexibele, service- en oplossingsgerichte houding waardoor wij de beste oplossing voor u vinden, houden we van korte lijnen en een strakke organisatie. Door de korte lijnen en strakke organisatie kunnen wij snel schakelen en scherp werken. 

POP-UP OF TIJDELIJK RESTAURANT NODIG?

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw pop-up of tijdelijk restaurant, stop dan met zoeken. BHV Expo Groep heeft de oplossing voor u. Wij leveren een volledige gepersonaliseerde constructie in de stijl die u wenst! BHV Expo Groep levert totaaloplossingen, dus wij nemen uw project volledig uit handen. Ben je benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij vertellen u er graag meer over. Ook voor vragen of meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.