TIJDELIJKE WINKEL

Heeft u een tijdelijke winkelruimte nodig voor het verbouwen van uw winkel? BHV Expo Groep kan u hier uitstekend mee van dienst zijn. Een tijdelijke, demontabele supermarkt is geen enkel probleem. BHV Expo Groep kan zorgen voor een volledig geïsoleerde structuur (inclusief thermodak), automatische schuifdeuren en rolpoorten. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke winkelruimte voor het verbouwen van uw winkel of supermarkt? Wij helpen u graag!

TOTAALOPLOSSINGEN

BHV Expo Groep heeft een eigen werkplaats, waardoor volledige maatwerkoplossingen mogelijk zijn. Met ons totaalconcept kunnen wij naast het verzorgen van de tijdelijke structuur ook de volledige aankleding verzorgen. Van verwarming/airco, de toiletvoorziening, van verlichting tot de gewenste vloer van de tijdelijke winkel. Ook kunnen wij u ondersteunen indien u (tijdelijk) extra opslagruimte of een tijdelijke opslaghal nodig heeft, een tijdelijke showroom nodig heeft en meer.

Het voordeel is dat we snel kunnen schakelen en onze standbouwafdeling kan zorgen voor een juiste afwerking. Onze flexibiliteit zorgt voor een snelle realisatie op ieder gewenst terrein.

BHV EXPO GROEP

Bij BHV Expo Groep zijn we constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze oplossingen. Daarnaast investeren wij jaarlijks in nieuwe technologieën ter verbetering van onze diensten. Als echte totaalleverancier zijn kunnen wij uw project volledig verzorgen. Met een flexibele, service gerichte en oplossingsgerichte houding vinden wij de beste oplossing voor u. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.

TIJDELIJKE WINKELPAND NODIG VOOR UW WINKEL?

Heeft u een tijdelijke winkelruimte nodig voor uw winkel? Neem dan snel contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. We denken graag met u mee en vinden graag een passende oplossing voor u.