TIJDELIJKE SHOWROOM

Heeft u een tijdelijke showroom nodig omdat u uw winkel gaat verbouwen? BHV Expo groep heeft de oplossing voor u. Bij BHV Expo Groep bent u aan het juiste adres voor een tijdelijk showroom, volledig in de stijl die u wenst! BHV Expo Groep kan zorgen voor een volledig geïsoleerde structuur. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke showroom op maat? BHV Expo Groep denkt graag met u mee!

TOTAALLEVERANCIER

Snel en luxe? Het kan samen! BHV Expo Groep beschikt over diverse mogelijkheden om snel en efficiënt een tijdelijke showroom of pop-up store te realiseren met een luxe uitstraling.

Eventueel kan deze volledig gepersonaliseerd worden in eigen huisstijl. Het voordeel van BHV Expo Groep is dat we alles in eigen huis hebben. De constructie maar ook de afwerking kan volledig door ons worden opgeleverd! Ook kunnen wij u ondersteunen met een (tijdelijke) extra magazijn, tijdelijke opslagruimte of een tijdelijke winkel. Bij BHV Expo weten we van aanpakken.

BHV EXPO GROEP

Wij zijn constant onze oplossingen aan het door ontwikkelen en verbeteren. Ook investeren wij jaarlijks in nieuwe technologieën ter verbetering van onze diensten. BHV Expo Groep is een echte totaalleverancier en kan uw project volledig verzorgen. We hebben een flexibele, service- en oplossingsgerichte houding. Met deze houding vinden wij de beste oplossing voor u. Ook houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken. Neem contact met ons op voor realisatie van uw tijdelijke showroom.

TIJDELIJKE SHOWROOM NODIG?

Bent u op zoek naar een tijdelijke showroom? Bij BHV Expo Groep kunt u een volledig gepersonaliseerde constructie in uw eigen huisstijl aanvragen! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij denken graag met u mee!