TIJDELIJKE SPORTHAL

Bent u op zoek naar een tijdelijke sporthal? Wanneer u de huidige sporthal gaat renoveren of een nieuwe hal gebouwd wordt is het belangrijk dat sporten mogelijk blijft. Door een tijdelijke sporthal van BHV Expo Groep te plaatsen kunnen de sporters gewoon door blijven sporten en heeft u een tijdelijke oplossing tijdens de renovatie of nieuwbouw. BHV Expo Groep levert oplossingen op maat, dus ook voor uw tijdelijke sporthal.

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT

U kunt bij BHV Expo Groep terecht voor diverse mogelijkheden om snel en efficiënt een tijdelijke sporthal te laten realiseren. Wij beschikken over een eigen werkplaats en hierdoor is een maatwerkoplossing mogelijk. Met ons totaalconcept kunnen wij de tijdelijke structuur en de aankleding volledig verzorgen. Van verwarming/airco, toiletvoorziening, verlichting tot aan de gewenste vloer, BHV Expo Groep levert het allemaal! Naast een tijdelijke sporthal kunt u ook bij ons terecht voor:

FLEXIBEL, SERVICE- EN OPLOSSINGSGERICHTE HOUDING

Door constant door te ontwikkelen en verbeteren van onze oplossingen verbeteren wij onze diensten. Daarnaast investeren wij ook jaarlijks in nieuwe technologieën om onze diensten te verbeteren. BHV Expo Groep is een echte totaalleverancier en kan uw project volledig verzorgen. Met een flexibele, service- en oplossingsgerichte houding vinden wij de beste oplossing voor u. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en scherp werken.

WILT U EEN TIJDELIJKE SPORTHAL VAN BHV EXPO GROEP?

Wilt u een tijdelijke sporthal van BHV Expo Groep? Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij vertellen u er graag meer over en denken graag met u mee. Samen vinden wij de beste oplossing voor u.