TIJDELIJKE SPORTHAL

Bent u op zoek naar een tijdelijke sporthal? Door een tijdelijke sporthal van BHV Expo Groep te plaatsen kunnen de activiteiten in de sporthal gewoon door gaan. We zijn gespecialiseerd in het opzetten van demontabele gebouwen die voor een lange periode moeten blijven staan. BHV Expo Groep helpt u graag met het opzetten van een tijdelijke sporthal op uw locatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een offerte op maat ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Neem contact op!

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT

Snel en efficiënt een tijdelijke sporthal laten realiseren? Bij ons bent u aan het juiste adres. BHV Expo Groep beschikt over een eigen werkplaats waardoor maatwerk van semi permanente tenten mogelijk is. Met ons totaalconcept verzorgen wij ook de tijdelijke structuur en de aankleding. BHV Expo Groep levert een tijdelijke sporthal onder andere met verwarming en/of airco, toiletvoorziening, verlichting en vloeren.

DEMONTABELE SPORTHAL

Wanneer zou een tijdelijke sporthal interessant zijn voor u?

  • Het bestaande pand voldoet niet aan uw eisen
  • De huidige sporthal heeft te weinig oppervlakte t.o.v. de vraag
  • Ter vervanging of aanvulling van het huidige pand
  • Bij sprake van calamiteiten bij uw huidige sporthal
  • Als overdekking voor uw bestaande buitenfaciliteiten
  • Ter overbrugging van een bepaalde periode

FLEXIBEL, SERVICE- EN OPLOSSINGSGERICHTE HOUDING

Wij ontwikkelen en verbeteren onze totaaloplossingen continu. Ook investeren wij jaarlijks in nieuwe technologieën waardoor we u voorzien van de beste maatwerkoplossingen. BHV Expo Groep is een echte totaalleverancier en ontzorgt uw project volledig! Met een flexibele, service- en oplossingsgerichte houding vinden wij de beste oplossing voor u. Korte lijnen binnen onze organisatie maakt het mogelijk om snel te schakelen en nauwkeurig te werken. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

WILT U EEN TIJDELIJKE SPORTHAL VAN BHV EXPO GROEP?

Wilt u een tijdelijke sporthal van BHV Expo Groep? Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij vertellen u er graag meer over en denken graag met u mee. Samen vinden wij de beste oplossing voor uw tijdelijke sporthal.