TIJDELIJKE SUPERMARKT

Heeft u een tijdelijke supermarkt nodig voor het verbouwen van uw supermarkt? Of wilt u graag snel uitbreiden? BHV Expo Groep is uw redder in nood. Een tijdelijke, demontabele supermarkt is geen enkel probleem. BHV Expo Groep kan zorgen voor een volledig geïsoleerde structuur (inclusief thermo dak), automatische schuifdeuren en rolpoorten. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor het verbouwen van uw supermarkt? Wij helpen u graag! Neem contact op voor meer informatie. Heeft u ook een tijdelijk magazijn nodig? Ook die kunnen we voor u verzorgen.

TOTAALOPLOSSINGEN

Snel en efficiënt een tijdelijke supermarkt laten realiseren? Wij zijn uw partner in totaaloplossingen! BHV Expo Groep beschikt over een eigen werkplaats waardoor maatwerk van semi permanente tenten mogelijk is. Met ons totaalconcept verzorgen wij ook de tijdelijke structuur en de aankleding. BHV Expo Groep levert onder andere:

  • Verwarming
  • Airco
  • Toiletvoorziening
  • Verlichting
  • Vloeren

Het voordeel is dat we snel kunnen schakelen en onze standbouwafdeling kan zorgen voor een juiste afwerking. Onze flexibiliteit zorgt voor een snelle realisatie op ieder gewenst terrein.

BHV Expo Groep

Bij BHV Expo Groep zijn we constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze oplossingen. Jaarlijks investeren we in nieuwe technologieën ter verbetering van onze diensten. Als totaalleverancier verzorgen wij uw project volledig. Met een flexibele, service- en oplossingsgerichte houding vinden wij de beste oplossing voor u. Korte lijnen binnen onze organisatie maakt het mogelijk om snel te schakelen en nauwkeurig te werken. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

TIJDELIJKE SUPERMARKT OP LOCATIE

Heeft u een tijdelijke supermarkt nodig op uw locatie? Geen probleem! BHV Expo Groep heeft jaren ervaring met het op maat leveren van semi permanente tenten. Neem contact met ons op via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. We denken graag met u mee en vinden graag een passende oplossing voor u.