Opslagtent huren of kopen?

Bent u op zoek naar een tijdelijke of extra opslagtent om te kopen of te huren? Bij BHV Expo Groep helpen we u graag met het vinden van een opslagtent die bij uw wensen past. Of u nu op zoek bent naar een overkapping voor uw spullen, een dichte opslagtent of zelfs een volledig geïsoleerde tent: alles is mogelijk. Bij ons kunt u diverse opslagtenten huren die volledig naar uw wens geplaatst kunnen worden.

Waarom een opslagtent huren of kopen?

Heeft uw bedrijf te maken met seizoen pieken of gaat u verbouwen? Dan kan het zijn dat u te maken krijgt met een ruimte tekort. Tijdelijke opslagtenten kunnen helpen om dit ruimtegebrek op te lossen. Zo kunt u flexibel blijven zonder grote kosten te maken. Voor een opslagtent hoeft namelijk geen fundament te worden gestort. Daarnaast is er voor het gebruiken van de tent geen specifieke vakkennis nodig en kan deze makkelijk worden afgebroken. Kiest u ervoor om een opslagtent te kopen? Dan blijft de tent in uw bezit, waardoor er geen borg hoeft te worden betaald. U kunt de tent dan ook zo lang gebruiken als nodig is.

Tijdelijke maatoplossing bij BHV Expo Groep

BHV Expo Groep beschikt over een eigen werkplaats waardoor een maatwerkoplossing mogelijk is. Met ons totaalconcept kunnen we niet alleen zorg dragen voor de tijdelijke structuur van een opslagtent, maar ook voor de volledige aankleding indien gewenst. Denk hierbij aan verwarming/airco, de toiletvoorziening, verlichting, meubilair tot de gewenste vloer van de ruimte.

Bij BHV Expo Groep schakelen we snel binnen onze organisatie. Deze flexibiliteit zorgt voor een snelle realisatie van uw oplossing op ieder terrein. Naast opslagtenten kunt u bij ons ook terecht voor uw tijdelijke supermarkt, tijdelijke showroom, sporthal en meer.

Extra functies van een opslagtent

Een opslagtent is niet alleen handig voor het opslaan van uw materiaal, maar is ook perfect als tijdelijke werkplek of werktent. Zit uw bedrijf bijvoorbeeld in een verbouwing? Dan bieden onze tenten een oplossing als tijdelijke vervanging. Ze kunnen dienen als receptie, kantine of simpelweg als kantoorruimte.

Kosten van een opslagtent

We kunnen ons voorstellen dat u graag de kosten wilt weten wanneer u een opslagtent wilt huren of kopen. Wij maken graag een kostenberekening op maat voor uw opslagruimte. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij de perfecte oplossing bieden binnen uw budget.

Waarom BHV Expo Groep?

Bij BHV Expo Groep zijn we continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze oplossingen. Wij zijn een echte totaalleverancier en kunnen uw project volledig verzorgen. Met een flexibele, service gerichte en oplossingsgerichte houding helpen wij onze klanten. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken. Zo kunnen wij u voorzien in de beste opslagtenten.

Opslagtent huren bij BHV Expo Groep

Wilt u een opslagtent huren of kopen? Wij denken graag met u mee. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, we gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw vraagstuk en plaatsen de opslagtent die bij u past.