TIJDELIJKE OPSLAGRUIMTE

Bent u op zoek naar tijdelijke of extra opslagruimte, koop of huur? Enkel een overkapping, helemaal dicht of zelfs volledig geïsoleerd? Bij BHV expo Groep is alles mogelijk. Wij bieden diverse opslagtenten die volledig naar uw wens geplaatst kunnen worden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag aan een passende opslagruimte.

TIJDELIJKE MAATOPLOSSING

BHV Expo Groep beschikt over een eigen werkplaats waardoor een maatwerkoplossing mogelijk is. Met ons totaalconcept kunnen we niet alleen zorg dragen voor de tijdelijke structuur, maar ook voor de volledige aankleding indien gewenst. Van verwarming/airco, de toiletvoorziening, verlichting, meubilair tot de gewenste vloer van de ruimte.

Een van de voordelen van BHV Expo Groep is het snelle schakelen binnen onze organisatie. Onze flexibiliteit zorgt voor een snelle realisatie op ieder gewenst terrein. Naast opslagtenten kunt u bij ons ook terecht voor uw tijdelijke supermarkt, tijdelijke showroom, pop-up store en meer.

TIJDELIJKE OPSLAGRUIMTE HUREN

Wij begrijpen dat u graag de kosten wilt weten als u een tijdelijke opslagruimte wilt huren of kopen. Wij maken graag de kostenberekening op maat voor uw opslagruimte. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij de perfecte oplossing bieden binnen uw budget.

WAAROM BHV EXPO GROEP?

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze oplossingen. Doordat wij een echte totaalleverancier zijn kunnen wij uw project volledig verzorgen. Met een flexibele, service gerichte en oplossingsgerichte houding helpen wij onze klanten. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.

OPSLAGHAL HUREN BIJ BHV EXPO GROEP

Wilt u een tijdelijke opslagruimte of een tijdelijke opslaghal huren? Wij denken graag met u mee. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Samen vinden we een passende oplossing voor uw vraagstuk en plaatsen wij de opslagtent die bij u past.