TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE

Op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte? Bij BHV Expo Groep bent u aan het juiste adres! Wij zorgen voor uw tijdelijke kantoorruimte. Tijdens onze werkzaamheden staan flexibiliteit, servicegerichtheid en oplossingsgericht denken altijd bovenaan. BHV Expo Groep is expert op het gebied van semi-permanente gebouwen. Als totaalleverancier is het leveren en in elkaar zetten van een tijdelijke kantoorruimte bij u in de buurt dan ook geen enkel probleem.

TIJDELIJK KANTOOR

De zoektocht naar een tijdelijk kantoor bij u in de buurt kan lastig zijn. Bij BHV Expo Groep hebben we hier de oplossing voor. Onze semipermanente gebouwen kunnen de ideale tijdelijke oplossing zijn voor uw bedrijf. Afstand hoeft dan geen probleem meer te zijn. Zowel de constructie als de afwerking kan door ons volledig worden opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw tijdelijke kantoor ook volledig aangekleed is. Van verwarming/airco tot toiletvoorziening, wij regelen het. Kies hiernaast zelf uw verlichting en de kies de gewenste vloer voor uw tijdelijke kantoorruimte.

BHV NOODOPLOSSINGEN

BHV Expo staat voor je klaar in noodsituaties. Met onze semi-permanente tenten bieden we een oplossing voor elke ruimte die u nodig heeft. Zo bieden wij naast tijdelijke kantoorruimtes ook tijdelijke magazijnen en loodsen. Heeft u een specifieke winkel die u tijdelijk wil vervangen? We bieden ook noodoplossingen aan voor:

TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE NODIG?

Heeft u een tijdelijke ruimte nodig voor uw kantoor? Bij BHV Expo Groep helpen we u graag verder. Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0)76 59 90 000 of ons Belgische telefoonnummer: +32 (0)3 227 31 61. We denken graag met u mee en vinden graag een passende oplossing voor u.