TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE

Op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte? Bij BHV Expo Groep bent u aan het juiste adres! Wij zorgen voor uw tijdelijke kantoorruimte. Tijdens onze werkzaamheden staan flexibiliteit, servicegerichtheid en oplossingsgericht denken altijd bovenaan. BHV Expo Groep is expert op het gebied van semi-permanente gebouwen. Als totaalleverancier is het leveren en in elkaar zetten van een tijdelijke kantoorruimte bij u in de buurt dan ook geen enkel probleem.

TIJDELIJK KANTOOR

De zoektocht naar een tijdelijk kantoor bij u in de buurt kan lastig zijn. Bij BHV Expo Groep hebben we hier de oplossing voor. Onze semipermanente gebouwen kunnen de ideale tijdelijke oplossing zijn voor uw bedrijf. Afstand hoeft dan geen probleem meer te zijn. Zowel de constructie als de afwerking kan door ons volledig worden opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw tijdelijke kantoor ook volledig aangekleed is. Van verwarming/airco tot toiletvoorziening, wij regelen het. Kies hiernaast zelf uw verlichting en de kies de gewenste vloer voor uw tijdelijke kantoorruimte. Bij BHV Expo Groep bieden we naast tijdelijke kantoorruimtes ook tijdelijke opslagruimtes, winkelruimtes en showrooms aan. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Een van onze collega’s zal u dan graag te woord staan.

TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE NODIG?

Heeft u een tijdelijke ruimte nodig voor uw kantoor? Bij BHV Expo Groep helpen we u graag verder. Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0)76 59 90 000 of ons Belgische telefoonnummer: +32 (0)3 227 31 61. We denken graag met u mee en vinden graag een passende oplossing voor u.