NOODWINKEL

Snel een tijdelijke noodwinkel nodig? BHV expo helpt je graag verder. Wij zorgen ervoor dat er snel een gepaste noodwinkel voor u klaarstaat. Bij BHV Expo groep hebben we veel ervaring met het plaatsenvan semi-permanente gebouwen. Onze experts helpen u dan ook graag met een noodwinkel bij u in de buurt. Tijdens onze werkzaamheden staan flexibiliteit en servicegerichtheid altijd voorop. Hiernaast proberen wij met onze oplossingsgerichte instelling altijd de beste oplossing voor u te vinden.

NOODWINKEL BHV EXPO GROEP

Renovatie, nieuwbouw of brandschade aan uw gebouw? Een tijdelijke winkel op locatie vinden kan dan erg lastig zijn. Bij BHV Expo Groep bieden we dan daarom graag een tijdelijke, demontabele noodwinkel als oplossing. Wij maken in onze eigen werkplaats een noodwinkel voor u op maat. Hierbij zorgen we ook voor de aankleding van uw noodwinkel. Zo krijgt u onder andere de mogelijkheid om te kiezen welke verlichting en welke vloer u graag zou willen. Daarnaast kunnen de toilet, airco en/ of verwarming eenvoudig geregeld worden. Naast semipermanente noodwinkels bieden we ook semi-permanente kantoorruimtes, showrooms en opslagruimtes aan. Heeft u nog vragen over onze andere diensten? Neem dan vooral contact op met een van onze collega’s.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Interesse in een tijdelijke noodwinkel? Of in een van onze andere diensten? Bij BHV expo helpen we u graag verder. Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn telefonisch eenvoudig te bereiken op ons Nederlandse telefoonnummer: +31 (0)76 59 90 000 of op ons Belgische telefoonnummer: +32 (0)3 227 31 61. We denken graag met u mee en vinden graag een passende oplossing voor u.