DEMONTABELE GEBOUWEN

Wilt u een demontabel gebouw inzetten tijdens de verbouwing van uw bedrijfspand? BHV Expo Groep is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke gebouwen en opslagruimte. Al meer dan 40 jaar zetten wij onze expertise in voor o.a. supermarkten, winkels, autodealers, (sport)scholen en andere bedrijven in een breed scala van sectoren. Onze demontabele gebouwen worden volledig op maat geleverd, waardoor het de perfecte oplossing is tijdens een verbouwing of als u tijdelijk extra ruimte nodig hebt.

HOE WERKT EEN DEMONTABEL GEBOUW?

Demontabele gebouwen zijn constructies die specifiek gemaakt zijn om snel gemonteerd en gedemonteerd te worden. Hierdoor worden deze gebouwen vaak ingezet voor tijdelijk gebruik. De constructie is echter wel stevig en kan hierdoor jarenlang gebruikt worden. Hierdoor worden demontabele gebouwen ook vaak bij langdurige (ver)bouwprojecten ingezet.

De constructies die u bij BHV Expo Groep kunt huren zijn naast stevig ook goed geïsoleerd en kunnen daarom ook ingezet worden als tijdelijke kantoorruimte. Onze gebouwen worden volledig op maat gemaakt. Wij werken dus niet met standaard maten, maar zorgen voor een oplossing op maat.

Voordelen van demontabel bouwen:

  • Snel geleverd
  • Snel opgebouwd
  • Stevige constructie
  • Volledig op maat leverbaar
  • Tijdelijk (meer) ruimte

BHV EXPO GROEP

BHV Expo Groep is een echte totaalleverancier. We zijn flexibel, servicegericht en denken in oplossingen. We houden van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken. We helpen u graag bij het vinden van een oplossing die bij u past.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van demontabel bouwen? Wij voorzien u graag van een advies op maat.