Bedrijfshal huren

Wilt u een tijdelijke bedrijfshal huren? Bij BHV Expo Groep creëren we bedrijfsruimtes die u perfect kunt inzetten als uw huidige bedrijfsruimte wordt verbouwd of als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft. Of het nu om een tijdelijke winkel of supermarkt gaat, een loods of een tijdelijk kantoor; wij zorgen voor de perfecte oplossing op maat.

Tijdelijke bedrijfsruimtes

Door de jaren heen hebben wij al veel tijdelijke bedrijfsruimtes mogen realiseren. Hiervoor plaatsen wij stevige constructies die wel tegen een stootje kunnen en dus voor een langere periode kunnen blijven staan. Deze constructie kunnen wij op vele verschillende manieren en in vele verschillende formaten opzetten. Op deze manier kunt u de beschikbare ruimte compleet benutten. Hierdoor kunt u altijd een bedrijfshal huren die bij uw wensen en behoeften aansluit.

Bedrijfshal huren bij BHV Expo Groep

Met meer dan 40 jaar ervaring bent u bij BHV Expo Groep aan het juiste adres als u op zoek bent naar een deskundige maatwerk oplossing voor uw tijdelijke bedrijfsruimte. Als totaalleverancier in Nederland en België kunt u bij ons terecht voor al uw vragen rondom tijdelijke ruimtes en tenten, maar ook voor onder andere standbouw en tribunes. Wij zijn zeer flexibel, servicegericht en denken graag in oplossingen. Een bedrijfshal huren bij BHV Expo Groep is daarom ook altijd een oplossing op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op via +31 (0)76-599 0000.

TERUG NAAR SEMI-PERMANENT

Meer informatie aanvragen?

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

  Nederland: +31 (0)76 59 90 000      |        België: +32 (0)3 227 31 61