BHV Expo Groep voorzijde

Hoe het begon

BHV Expo Groep is opgericht in 1987 door Louis Havermans. In het begin bestond de verhuur voornamelijk uit kleinere pagodetenten en een assortiment spantenten. Al vrij snel werd de standbouwtak toegevoegd, waar ook de toevoeging “Expo” in de bedrijfsnaam naar verwijst.

Na een enorme groei te hebben doorgemaakt in de standbouw- en tentenafdeling binnen het bedrijf is besloten om in 2006 zelf te starten met het ontwikkelen, produceren en verhuren van een tribunesysteem, met succes.

Familiebedrijf

BHV Expo Groep kent naast zijn vestiging in Nederland ook een bedrijf in België. Alle ontwikkeling en productie wordt volledig zelf verzorgd vanuit de Nederlandse vestiging in Wernhout, gelegen tussen Breda en Antwerpen. De tweede generatie is sinds 2011 toegetreden tot het bedrijf, wat BHV Expo Groep ondertussen ook een echt familiebedrijf maakt.

Ontwikkelingen

In de loop der jaren is er veel veranderd in de evenementensector en zo zit BHV Expo Groep ook nooit stil. Naast de ontwikkeling en productie van een eigen tribunesysteem is BHV Expo Groep in 2013 ook begonnen met de ontwikkeling en productie van een verdiepingsvloer waar dubbeldeck- en trippledeck tenten van te maken vallen.

Modern bedrijf

BHV Expo Groep investeert ook ieder jaar weer in nieuwe technologie. Naast een moderne, volautomatische wasstraat en droogmachine voor de zeilen, worden alle zeilen gechipt en is er een speciale app ontwikkeld om zeilen te scannen.

Totaalleverancier:

Met al zijn takken binnen BHV Expo Groep (tenten / tribunes / loges / standbouw / tapijt) is BHV Expo Groep een echte totaalleverancier en kan uw evenement (klein of groot) volledig verzorgen. BHV Expo Groep is flexibel, servicegericht en denkt in oplossingen. We houden van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.