AMSTEL GOLD RACE

Al vele jaren is BHV Expo Groep dé partner voor de gehele VIP Hospitality voor deze echte Nederlandse wielerklassieker. 

De laatste jaren is er gekozen voor onze Oliva structuur. Een ruim opgezette structuur met een groot volume én overdekt terras, waardoor de VIP’s ook buiten optimaal kunnen genieten. Alle VIP structuren zijn op hoogte gebouwd, waardoor BHV Expo Groep juist vóór de VIP structuur een terras heeft gecreëerd in diverse niveau’s.

TOMORROWLAND

Tomorrowland is sinds de start uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste festivals ter wereld met tal van bekende DJ’s. De eerste Tripple-deck structuur op het festival is gebouwd door BHV Expo Groep, waarna de jarenlange relatie inmiddels heeft geresulteerd in de bouw van 5 VIP verdiepingsstructuren, welke volledig voorzien worden van decor. 

JUMPING MECHELEN

Eén van de bekendste Jumpings in Europa; de kerstjumping in Mechelen. BHV Expo Groep is verantwoordelijk voor de bouw van alle tribunes, loges en VIP accomodaties, welke binnen een tijdsbestek van 10 dagen gebouwd worden. Letterlijk iedere meter wordt benut, wat het uitdagend maakt om te bouwen. 

De meer dan 5000 tribune zitplaatsen en enkele honderden VIP tafels zijn tijdens de Grote Prijs steevast uitverkocht, wat bevestigd dat dit evenement enorm populair is. 

BRUSSELS STEPHEX MASTERS

Sinds de start van dit evenement is BHV Expo Groep betrokken als partner voor alle VIP accomodaties en de volledige aankleding van dit evenement. Deze 5 sterren Jumping is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste jumpings in binnen- en buitenland. 

Met meer dan 10.000 m2 aan tijdelijke structuren en een volledige aankleding van alle tentstructuren aan zowel de binnen- als buitenzijde, is dit evenement met recht een totaalproject geworden voor BHV Expo Groep. 

GP ADRIE VAN DER POEL

Een unieke belevenis tijdens het veldrijden; dat is kort samengevat wat de VIP formule bij de Grote Prijs Adrie van der Poel inhoudt. BHV Expo Groep verzorgt al meer dan 10 jaar alle tijdelijke voorzieningen voor dit evenement. Buiten de tijdelijke structuren en aankleding is BHV Expo Groep ook verantwoordelijk voor verwarming, water, stroom, toiletten, verlichting en meubilair. 

Daarnaast is de VIP formule ook nog ieder jaar groeiende, met als kers op de taart de organisatie van het WK Veldrijden wat in 2023 in Hoogerheide heeft plaatsgevonden. Hier regelde BHV Expo Groep alle facilitaire voorzieningen voor meer dan 5000 VIP’s. 

WK YOUNG HORSES

Al 27 jaar lang staat het FEI WBFSH Jumping World Breeding Championship for Young Horses met stip genoteerd in de agenda van menig paardenliefhebber. BHV Expo Groep is geen onbekende op Domein Zangersheide, de locatie van dit prestigieuze evenement. 

Zo heeft BHV Expo Groep al meerdere jaren de totale aankleding verzorgt van het standendorp door middel van naadloos gestoffeerde wanden en plafonds en zo een tijdelijke structuur omgetoverd tot winkelcentrum voor de paardenliefhebber. 

TIJDELIJKE KANTINE

Op vraag van een bestaande relatie die tijdelijk ruimte tekort heeft in de bestaande kantine, heeft BHV Expo Groep binnen 1 week een uitbreiding van de kantine gerealiseerd met de Oliva structuur.

BHV Expo Groep zorgde ook voor de volledige stoffering van de ruimte.