Semi permanente tenten huren

BHV Expo tenten

Bij BHV Expo Groep kunt u semi permanente tenten huren voor allerlei verschillende evenementen en gelegenheden.
Wij beschikken over een eigen werkplaats waardoor er maatwerkoplossing mogelijk zijn.
Met ons totaalconcept kunnen wij de permanente bouw en de decoratie volledig verzorgen. Van verwarming/airco, toiletvoorziening, verlichting tot aan de gewenste vloer, BHV Expo Groep levert het allemaal!

Tijdelijke tenten van BHV Expo

Bent u op zoek naar tijdelijke oplossingen voor uw project? Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze semi permanente tenten. Doordat wij een echte totaalleverancier zijn kunnen wij uw project volledig verzorgen. Met een flexibele, service gerichte en oplossingsgerichte houding helpen wij onze klanten. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.

Semi permanente tent

We hebben verschillende doorwerktenten in ons assortiment. U kunt bij ons terecht voor:


Doorwerktenten in de bouw

Gaat u starten met een project in de buitenlucht en wilt u uw werknemers droog, windvrij en warm laten werken aan het project? Met een semi permanente tent kunnen uw werknemers doorwerken aan het project waardoor het project sneller klaar is maar ook de kwaliteit van het project gewaarborgd blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een semi permanente tent huren van BHV Expo Groep? Of wilt u graag meer informatie over doorwerktenten?
Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij vertellen u er graag meer over en denken graag met u mee.