Semi permanente tent

Bent u op zoek naar een semi permanente tent voor uw project? Dan bent u bij BHV Expo Groep aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment en kennis vinden wij de semi permanente tent die bij uw project past. Wij denken graag met u mee voor het beste resultaat.

Semi permanente doorwerktent

Met behulp van onze doorwerktenten kunt u ten alle tijden doorwerken, ongeacht het weer. Ook zorgt u ervoor dat uw werknemers kunnen doorwerken onder aangenamere werkomstandigheden. Daarnaast wordt uw project beschermt tegen de verschillende weersinvloeden. Dus wilt u niet afhankelijk zijn van het weer of het project op tijd afkomt? BHV Expo Groep helpt u graag met een doorwerktent.

Semi permanente tent van BHV Expo Groep

Wanneer u kiest voor een semi permanente tent van BHV Expo Groep dan kiest u voor kwaliteit. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van ons aanbod. BHV Expo Groep is een echte totaalleverancier en kan uw evenement (klein of groot) volledig verzorgen. Wij zijn flexibel, servicegericht en denken in oplossingen. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.

Onze oplossingen

Naast semi permanente tenten voor een supermarkt, showroom of opslag hebben wij ook oplossingen voor tijdelijke sporthallen, winkels, restaurants, kantoren en meer. Heeft u een tijdelijke oplossing nodig? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een semi permanente tent of over één van onze doorwerktenten? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Ook kunt u uw vraag stellen via het contactformulier. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing!

  Nederland: +31 (0)76 59 90 000      |        België: +32 (0)3 227 31 61