Wilt u een paviljoentent huren?

Bij BHV Expo Groep kunt u een paviljoentent huren voor verschillende praktische toepassingen. Een paviljoentent is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is de luxe uitvoering van een aluhal. Deze luxe uitstraling is dan ook één van de redenen dat veel mensen voor een paviljoentent kiezen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment en bieden we verschillende mogelijkheden qua uitstraling.

Voordelen van een paviljoentent

Een paviljoentent heeft verschillende voordelen. Zo is deze tent stormbestendig en kan hij flinke windsnelheden doorstaan. Door de tent rondom volledig af te sluiten kunnen uw gasten comfortabel en droog van uw evenement genieten. Daarnaast heeft een paviljoentent een vrije overspanning, waardoor er geen palen in het midden van de tent staan. Dit zorgt voor extra ruimte. Door de verschillende afmetingen die we bieden bij BHV Expo kunnen de tenten volledig aangepast worden op uw behoeftes en het evenement.

Wanneer een paviljoentent huren?

Een paviljoentent is geschikt voor verschillende gelegenheden. Vaak wordt deze tent gehuurd voor speciale evenementen. Denk hierbij aan beurzen, festivals, VIP area’s en bruiloften. Een paviljoentent kan gemakkelijk voor meerdere maanden staan. Dit maakt de tent geschikt als semi permanente tent voor extra ruimte.

Onze mogelijkheden

Bij BHV Expo Groep vind je een uitgebreid assortiment paviljoententen. De tenten van 10 / 12 / 15 en 20 meter zijn verkrijgbaar in een rondboog versie, wat net dat beetje extra uitstraling geeft aan deze multi-inzetbare paviljoentent. De paviljoentent is uit te voeren met zeil en met kunststofzijwanden. Optioneel zijn er veel mogelijkheden qua uitstraling van de paviljoentent.

Paviljoentent huren bij BHV Expo Groep

Bij BHV Expo Groep zijn we totaalleverancier en kunnen we uw evenementen volledig verzorgen. We denken dan ook graag met u mee als het aankomt op paviljoententen die volledig aansluiten op uw wensen. Naast paviljoententen bieden we verschillende andere tenten die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden. Hebt u vragen over onze services of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!