Tent huren in Brugge

Wilt u een tent huren in Brugge? BHV Expo Groep helpt u graag. Als leverancier in België en Nederland kunnen wij u voorzien van divers gamma van tenten. Deze zijn in te zetten bij evenementen en festivals, maar ook voor tijdelijke vestiging van onder andere winkels, sportscholen of showrooms. U kunt daarnaast ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte. Voor tentenverhuur in Brugge bent u bij BHV Expo Groep dus aan het juiste adres.

Tentenverhuur bij BHV Expo Groep

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van semi-permanente tenten. Deze zijn perfect inzetbaar als u op zoek bent naar een tijdelijke vestiging voor uw bedrijf in Brugge of als u extra overdekte ruimte nodig hebt. De semi-permanente constructies kunnen met en zonder zijwanden geleverd worden. Vanwege de stevige constructie zijn deze tenten perfect inzetbaar voor een langere periode. Doordat wij werken met demontabele gebouwen kunnen wij altijd een oplossing op maat leveren. Daarnaast kunnen alle tenten die u bij ons kunt huren worden voorzien van onder andere vloeren, verwarming en verkoeling.

Tenten voor evenementen

Naast de semi-permanente tenten bieden wij een groot gamma van tenten die perfect zijn voor evenementen en festivals. Naast pagodetenten, welke perfect zijn voor eettentjes, en grote alu-hallen bieden wij ook verschillende tenten aan die speciaal gemaakt zijn voor evenementen. Denk hierbij aan bartenten, front-of-house tenten en membraantenten. Bekijk hier alle soorten tenten die u bij ons kunt huren. Wij leveren al onze tenten in Brugge en omgeving. Tijdens een vrijblijvend gesprek inventariseren wij graag al uw wensen en doen wij u graag een aanbod op maat.

Contact opnemen

Wilt u een tent huren in Brugge en bent u benieuwd naar onze prijzen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op +32(0)3 227 31 61 of een mail sturen naar info@bhvexpo.com. U kunt daarnaast ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij zullen u dan binnen 24 uur contacteren.