ALUHAL

De aluhal van BHV Expo Groep is een ideale oplossing om in te zetten als tijdelijke beurshal of als festivaltent. Een aluminium tent is opgebouwd uit een stevige aluminium constructie. De aluhallen hebben een groot oppervlak met handige dekvloeren waardoor we snel een hoge kwaliteit alu tenten kunnen plaatsen voor verschillende evenementen. Geïnteresseerd in het huren van een aluhal? Neem dan gerust contact met ons op.

DE VOORDELEN VAN EEN ALUHAL

Door de vrijstaande constructie van een aluhal is deze op vrijwel ieder terrein te plaatsen. Het formaat van de tent kan naar wens worden aangepast waardoor de aluhal altijd aansluit op de grootte van uw evenement. Bovendien gaat het op- en afbouwen van de tenten erg snel, mede door de snel dekvloeren. Een ander voordeel is het gebruik van een donkerblauw dakzeil aan de binnenzijde. Hierdoor komen de lichtshows beter tot zijn recht komen. Deze aluhal biedt dus niet alleen onderdak maar voegt ook iets extra’s toe aan uw evenement!

FORMATEN ALUHAL TENTEN

De aluhal is het grootste formaat tent wat BHV Expo Groep kan leveren. De standaard zijhoogte van de aluhal bedraagt 3,80 meter en kan verlengd worden tot 6,5 meter. De lengte bestaat telkens uit vakken van 5 meter.

Onze aluhal wordt standaard gelegd met vloer door middel van grote snel dekvloeren.

TENTEN VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN

Weet u nog niet goed wat voor tent u nodig heeft voor uw evenement? Geen probleem. Onze experts denken graag mee. Een aantal voorbeelden van tenten die we veel verhuren voor evenementen zijn:

EEN ALU HAL VOOR UW BEURS OF FESTIVAL?

Wilt u meer weten over onze alu hal? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze alu hal. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij denken ook graag met u mee om de beste oplossing te vinden.