ALU-HAL

De alu hal van BHV Expo Groep is een ideale oplossing om in te zetten als tijdelijke beurshal of als festivaltent. Een aluminium tent is opgebouwd uit een stevige aluminium constructie. De alu tenten hebben een groot oppervlak met snel dekvloeren waardoor we snel een hoge kwaliteit alu tenten kunnen plaatsen voor verschillende evenementen. Wilt u meer weten over onze maatoplossingen? Neem dan contact met ons op!

DE VOORDELEN VAN EEN ALU TENT

Door de vrijstaande constructie van een alu tent is deze op vrijwel ieder terrein te plaatsen. Het formaat van de tent kan naar wens worden aangepast waardoor we voor ieder evenement de juiste oplossing hebben. Bovendien gaat het op- en afbouwen van de tenten erg snel, mede door de snel dekvloeren. Een ander voordeel is het gebruik van een donkerblauw dakzeil aan de binnenzijde, waardoor o.a. lichtshows beter tot zijn recht komen. Deze alu hal tent biedt dus niet alleen onderdak maar voegt ook iets extra’s toe aan uw evenement!

FORMATEN ALU HAL TENTEN

De alu hal is het grootste formaat tent wat BHV Expo Groep kan leveren. De standaard zijhoogte van de alu hal bedraagt 3,80 meter en kan verlengd worden tot 6,5 meter. De lengte bestaat telkens uit vakken van 5 meter.

Onze alu hal wordt standaard gelegd met vloer door middel van grote snel dekvloeren.

EEN ALU HAL VOOR UW BEURS OF FESTIVAL?

Wilt u meer weten over onze alu hal? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze alu hal. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij denken ook graag met u mee om de beste oplossing te vinden.