ALU-HAL

De alu hal van BHV Expo Groep is een ideale oplossing om in te zetten als tijdelijke beurshal of als festivaltent. Het is een stevige constructie die een zee aan ruimte biedt. Daarnaast is het mogelijk om een donkerblauw dakzeil te gebruiken aan de binnenzijde, waardoor bijvoorbeeld lichtshows beter tot zijn recht te laten komen. Ook creëert u met het blauw dakzeil een gezellige sfeer die ideaal is voor festivals. Deze alu hal tent biedt dus niet alleen onderdak, maar voegt ook iets extra’s toe aan uw evenement.

FORMATEN ALU HAL TENTEN

De constructie van een alu hal tent biedt zekerheid in alle weersomstandigheden. U heeft talloze opties met dit tenttype, waaronder open constructies, semi-open constructies of een gesloten constructie. Twijfelt u of een alu hal bij uw evenement past? Wij geven u graag een deskundig advies en extra informatie over de mogelijkheden.

De Alu Hal is het grootste formaat tent wat BHV Expo Groep kan leveren. De standaard zijhoogte van de Alu Hal bedraagt 3,80 meter en kan verlengd worden tot 6,5 meter. De lengte bestaat telkens uit vakken van 5 meter.

Onze Alu Hal wordt standaard gelegd met vloer door middel van grote sneldekvloeren.

EEN ALU HAL VOOR UW BEURS OF FESTIVAL?

Wilt u meer weten over onze alu hal heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze alu hal. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij denken ook graag met u mee om de beste oplossing voor u te vinden.