ALTEA PAGODETENT

De Altea is het meest gangbare model van de pagodetenten die u via ons kunt huren. Het is een relatief kleine tent met een volwassen uitstraling. Door zijn afgeronde puntdak is het een lust voor het oog op ieder evenement. Daarom wordt dit type pagodetent vaak ingezet als eet- of drinkstand op festivals, maar ook tijdens andere outdoor-evenementen.

WAAROM KIEZEN VOOR PAGODETENTEN?

Pagodetenten zijn ideaal voor evenementen. Zo zijn ze snel op te bouwen en eenvoudig aan te kleden zodat ze volledig in de stijl van uw evenement passen. De Altea pagodetent is standaard te huur in een witte uitvoering. Heeft u een andere kleur in gedachten of wilt u de pagodetent volledig in de stijl van uw evenement laten maken? Wij doen u graag een aanbod op maat.

Naast de snelle opbouw bieden pagodetenten een zee van ruimte dankzij het puntige dak. Hierdoor kunt u de ruimte in de tent compleet benutten. Een ander voordeel het puntdak van een pagodetent: er blijft geen water op liggen als het regent.

PAGODETENT VERHUUR BIJ BHV EXPO GROEP

Standaard wordt de pagodetent geleverd met vloer (voorzien van antislipvloer, haccp-waardig).

Onze standaard barelementen van 5 meter passen perfect in de 5×5 en 5×3 meter varianten, waardoor deze pagodetenten uitermate geschikt zijn als cateringtent.

PAGODETENT VERHUUR BIJ BHV EXPO GROEP

Bent u op zoek naar een pagodetent? Dan is onze Altea pagodetent het meest gangbare model dat u bij ons kunt huren. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Wij vertellen u er graag meer over en denken graag met u mee.