Altea pagodetent

Bent u op zoek naar een pagodetent die u kunt huren voor een feest of evenement? Kijk dan eens naar onze Altea pagodetent! De Altea is het meest gangbare model in onze lijn van pagodetenten. De tent heeft een volwassen uitstraling door zijn unieke dakvorm. Wanneer u bruiloften, evenementen, jubilea of andere buitenevenementen heeft biedt het huren van een pagodetent een perfecte oplossing.

Pagodetent huren bij BHV Expo Groep

Wanneer u een pagodetent huurt bij wordt deze standaard geleverd met vloer (voorzien van antislipvloer, haccp-waardig). De tenten zijn van zeer hoge kwaliteit en het doek voldoet aan alle veiligheidseisen op het gebied van brandveiligheid. Daarnaast zijn de wanden uitneembaar, dit maakt de pagodetent geschikt voor verschillende gelegenheden.

Bij BHV Expo Groep vind je naast pagodetenten standaard barelementen. Onze standaard barelementen van 5 meter passen perfect in de 5×5 en 5×3 meter varianten, dit maakt onze pagodetenten erg geschikt als cateringtent.

Wat is een pagodetent?

We kunnen ons voorstellen dat je niet helemaal bekend bent met het begrip ‘pagodetent’. Een pagode is van oorsprong een heilig huis dat gebouwd is in de vorm van een piramide. Dat is dan ook precies de vorm van de pagodetenten die u bij ons kunt huren. Onze pagodetenten hebben een vierkante basis en een hoekig dak dat in één punt samenkomt. De vorm doet denken aan de eeuwenoude pagodes, wat dan ook de basis legt voor de naam van deze tent.

Op zoek naar een pagodetent?

Bent u van plan om een pagodetent te huren? Dan is onze Altea pagodetent het meest gangbare model dat u bij ons kunt huren. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!