Tijdelijke supermarkt

Gaat u uw supermarkt verbouwen en heeft u een tijdelijke winkelpand nodig? BHV Expo Groep kan u hierbij helpen! Een tijdelijke, demontabele supermarkt is geen enkel probleem. Wij kunnen zorgen voor een volledig geïsoleerde structuur (inclusief thermodak), automatische schuifdeuren, rolpoorten en meer. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke supermarkt oplossing? BHV Expo Groep helpt u graag!

Totaaloplossingen

BHV Expo Groep heeft een eigen werkplaats en hierdoor zijn volledige maatwerkoplossingen mogelijk. Doordat wij een u een totaalconcept kunnen bieden, kunnen wij naast het verzorgen van een tijdelijke structuur ook de volledige aankleding verzorgen. Van verwarming/airco, de toiletvoorziening, van verlichting tot de gewenste vloer van de tijdelijke supermarkt. Ook kunnen wij u ondersteunen indien u (tijdelijk) extra opslagruimte of een tijdelijke opslaghal nodig heeft, een tijdelijke showroom of tijdelijke winkel nodig heeft en meer.

Het voordeel van BHV Expo Groep is dat wij snel kunnen schakelen en onze standbouwafdeling kan zorgen voor de juiste afwerking. Doordat wij flexibel zijn zorgen wij voor een snelle realisatie op ieder gewenst terrein.

BHV Expo Groep

Met het jaarlijks investeren in nieuwe technologieën, het constant verbeteren en door ontwikkelen van onze oplossingen verbeteren wij onze diensten. Als echte totaalleverancier kan BHV Expo Groep uw project volledig verzorgen. Met een flexibele, oplossings- en servicegerichte houding vinden wij de beste oplossing voor u. Ook houden we bij BHV Expo Groep van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.

Tijdelijke winkelpand nodig voor uw supermarkt?

Een tijdelijke winkellocatie voor uw supermarkt nodig? BHV Expo Groep heeft de oplossing die u zoekt! Neem snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. We denken graag met u mee en vinden graag een passende oplossing voor u.

TERUG NAAR SEMI-PERMANENT

Meer informatie aanvragen?

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

  Nederland: +31 (0)76 59 90 000      |        België: +32 (0)3 227 31 61