TIJDELIJKE OPSLAGRUIMTE

Bent u op zoek naar tijdelijke of extra opslagruimte, koop of huur? Enkel een overkapping, helemaal dicht of zelfs volledig geïsoleerd? Bij BHV expo Groep is alles mogelijk. Wij bieden diverse opslagtenten die volledig naar uw wens geplaatst kan worden. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke opslaghal of extra opslagruimte die u voor zowel een korte als lange periode kunt huren? Neem dan snel contact met ons op en wij vinden een passende oplossing voor u.

TIJDELIJKE MAATOPLOSSING

BHV Expo Groep beschikt over een eigen werkplaats waardoor een maatwerkoplossing mogelijk is. Met ons totaalconcept kunnen we niet alleen zorg dragen voor de tijdelijke structuur, maar ook voor de volledige aankleding indien gewenst. Van verwarming/airco, de toiletvoorziening, verlichting, meubilair tot de gewenste vloer van de ruimte.

Het voordeel is dat we snel kunnen schakelen en onze standbouwafdeling kan zorgen voor een juiste afwerking. Onze flexibiliteit zorgt voor een snelle realisatie op ieder gewenst terrein. Naast opslagtenten kunt u bij ons ook terecht voor uw tijdelijke supermarkt, tijdelijke showroom, pop-up store en meer.

WAAROM BHV EXPO GROEP?

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze oplossingen. Doordat wij een echte totaalleverancier zijn kunnen wij uw project volledig verzorgen. Met een flexibele, service gerichte en oplossingsgerichte houding helpen wij onze klanten. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.

OPSLAGHAL HUREN BIJ BHV EXPO GROEP

Wilt u een tijdelijke opslagruimte of een tijdelijke opslaghal huren? Wij denken graag met u mee. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Samen vinden we een passende oplossing voor uw vraagstuk en plaatsen wij de opslagtent die bij u past.