TIJDELIJK MAGAZIJN

Bent u op zoek naar een tijdelijk magazijn of tijdelijke loods voor de opslag van uw producten? Bij BHV Expo Groep kunt u een tijdelijk magazijn of loods huren of kopen. Bent u op zoek naar enkel een overkapping, helemaal dicht of zelfs volledig geïsoleerd? Bij BHV Expo Groep is alles mogelijk. Voor een passende oplossing kunt u bij ons terecht. Ook denken wij graag met u mee om de beste oplossing voor u te vinden.

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT

Wanneer u behoefte heeft aan (tijdelijke) extra ruimte voor opslag van uw producten of iets anders is het een goed idee om een tijdelijk magazijn of tijdelijke loods te laten opzetten op de plaats waar u wilt. Bij BHV Expo Groep kunt u een tijdelijk magazijn kopen of huren. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats is maatwerkoplossing mogelijk. Met ons totaalconcept kunnen we zowel een tijdelijke structuur als een volledige aankleding realiseren. Van verwarming/airco, toiletvoorziening, verlichting tot aan de gewenste vloer, BHV Expo Groep kan het leveren.

Het voordeel van BHV Expo Groep is dat wij zowel de constructie kunnen leveren als de juiste afwerking. Doordat wij beiden hebben en snel kunnen schakelen met onze standbouwafdeling, zijn wij flexivel en kunnen we zorgen voor een snelle realisatie op ieder gewenst terrein. U kunt naast een tijdelijk magazijn of tijdelijke loods ook bij ons terecht voor:

ONZE DIENSTVERLENING

Bij BHV Expo Groep zijn we continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze oplossingen. Wij zijn een echt totaalleverancier en kunnen hierdoor uw project volledig verzorgen. Van constructie tot afwerking, wij doen het allemaal. Dit doen wij met een flexibele, service- en oplossingsgerichte houding. Daarnaast houden we van korte lijnen en een strakke organisatie, waardoor we snel kunnen schakelen en scherp kunnen werken.

TIJDELIJK MAGAZIJN OF TIJDELIJKE LOODS NODIG?

Heeft u een tijdelijk magazijn of tijdelijke loods nodig, koop of huur? Wij denken graag met u mee en helpen u graag de beste oplossing te vinden. Met onze totaaloplossingen hebben wij al diverse klanten geholpen bij het realiseren van een tijdelijk magazijn of loods. Wil u ook een oplossing van BHV Expo groep of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat u wilt weten. U kunt telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0)76 59 90 000 of +32 (0)3 227 31 61. Samen vinden we een passende oplossing voor uw vraagstuk.