BHV EXPO GROEP BOUWT POP-UP RESTAURANT OP UNIEKE LOCATIE

Gelegen op een perceel nabij het Limburgse Voerendaal heeft BHV Expo Groep een tijdelijk restaurant opgebouwd. Waar men vorig jaar nog uitkeek óp de wijnranken, zitten de gasten er dit jaar middenin.

“In 2020 heeft de organisatie van Wijnrestaurant op het Land gekozen voor een unieke locatie midden tussen de wijnranken. Het gehele restaurant is op hoogte gebouwd zodat men óp de wijnranken kijkt. Binnen een mum van tijd hebben we het restaurant van ruim 1000 m2 gebouwd met 2 overdekte terrassen, zodat men echt de beleving met buiten ervaart”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

“Daarnaast hebben we gezorgd voor de volledige aankleding in de vorm van standbouw in het restaurant in combinatie met de dakstoffering, tapijt en verwarming”, besluit Havermans.

BHV EXPO GROEP HUISVEST VIP’S RONDE VAN VLAANDEREN

Al sinds enkele jaren verzorgt BHV Expo Groep de VIP accommodatie bij de aankomst van de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. “We bouwen daar al een paar jaar een prachtige dubbeldeck Oliva structuur. De VIP’s hebben een uitstekend uitzicht op dé belangrijkste wielerklassieker in België. Ook komende editie verzorgen we de tijdelijke structuur op deze locatie”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

“We zijn blij met een partner als BHV Expo Groep, die meerdere disciplines in de evenementwereld goed beheerst. Dat we tevreden zijn bewijst wel het feit dat we met BHV Expo Groep overeengekomen zijn dat men de grootste VIP accommodatie op de Kwarremont in zijn geheel gaat bouwen”, aldus Han Staelens namens Panama Group.

In totaal bouwt BHV Expo Groep ruim 11.000 m2 vloeroppervlakte extra, nu de VIP accommodaties op de Kwarremont erbij zijn gekomen.

Oliva dubbeldekker

VIP’S GENIETEN IN LUXE TENTENDORP BHV EXPO GROEP

Ook in 2019 was BHV Expo Groep wederom dé leverancier van het luxueuze VIP tentencomplex voor de inmiddels fameuze Zoute Grand Prix in het Belgische Knokke. Wellicht is tentencomplex niet het juiste woord. De structuren die BHV Expo Groep levert ten behoeve van het huisvesten van diverse evenementen die plaatsvinden tijdens de Zoute Grand Prix hebben immers de aanzien van een vast gebouw.

In 2019 heeft BHV Expo Groep in totaal meer dan 6000 m2 aan tijdelijke structuren gebouwd op het strand tegenover het Albertplein te Knokke wat traditiegetrouw het decor is van de finish van de Zoute Rally. “Het bouwen op het strand is een uitdaging, maar voor ons geen probleem. Het feit dat we zelfs een vaste structuur van de gemeente verwerkt hebben in één van onze tijdelijke constructies zonder problemen geeft wel aan dat we wel van uitdagingen houden”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

KNOKKE STRAALT DANKZIJ TIJDELIJKE STRUCTUREN BHV EXPO GROEP

Ondertussen mag gezegd worden dat BHV Expo Groep traditiegetrouw de tijdelijke structuren bouwt voor Knokke Hippique.

Dit jaar is er maar liefst ruim 25.000 m2 aan tijdelijke structuren gebouwd, die ook nog eens meer dan 4 weken blijven staan. “We zijn trots op een evenement als Knokke Hippique. Dit jaar zijn er meer structuren gevraagd en wilde de organisatie graag een betere oplossing voor het afsluiten van de shops in het standendorp. Wij hebben een oplossing aangedragen met schuifdeuren die eenvoudig handmatig te openen zijn. De standhouders kunnen dus zelf bepalen hoe groot de entree moet worden en zijn perfect af te sluiten, zodat spulletjes veilig kunnen achterblijven”, aldus zaakvoerder Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

Naast de 25.000 m2 aan tijdelijke structuren heeft BHV Expo Groep ook gezorgd voor de aankleding van het evenement. “De stoffering van onze structuren, als ook al het wit hekwerk ligt op ons bordje. Dat is niet erg. Het is juist de kracht van onze onderneming en iets waar we trots op zijn”, besluit Havermans.

BHV EXPO GROEP ONTVANGT VIP’S TIJDENS EERSTE EDITIE TOMORROWLAND WINTER

Voor de eerste editie van Tomorrowland Winter in het Franse Alpe d’Huez, heeft BHV Expo Groep enkele tijdelijke structuren mogen leveren.

De tijdelijke VIP accomodatie, uitgevoerd als dubbeldeck Oliva structuur, herbergde enkele honderden VIP gasten. “We zijn als trotse leverancier dit avontuur in Frankrijk aangegaan. De omstandigheden zijn in Alpe d’Huez toch anders dan hier, maar daar hebben we met ons ervaren team van medewerkers goed op ingespeeld”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep. “In een mum van tijd hebben onze mensen toch een 2 tal structuren van in totaal zo’n 3000 m2 gebouwd”, besluit Havermans.

IJSPRET IN STRUCTUREN BHV EXPO GROEP

Ook dit jaar heeft BHV Expo Groep op diverse locaties tijdelijke accommodaties mogen bouwen die dienst doen als ijsbaan.

“In totaal hebben we meer dan 8.000 m2 aan tijdelijke overkappingen, wintercafés en locaties gebouwd voor bijvoorbeeld de schaatsverhuur. Ieder jaar bouwen we meer tijdelijke structuren voor schaatsbanen, met een steeds hogere kwaliteit”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep.

GESLAAGD CORSO IN BRUISEND ZUNDERT

Traditiegetrouw vindt op de eerste zondag van september het jaarlijkse Bloemencorso in Zundert (NL) plaats. Ieder jaar strijden 20 buurtschappen om de felbegeerde 1e plaats tijdens het grootste dahliacorso ter wereld.

BHV Expo Groep is al jaren als partner verbonden aan dit evenement, waar ruim 70.000 mensen op afkomen. Van VIP tent tot horecapunten en van overdekt terras tot feesttent; BHV Expo Groep verzorgt het allemaal.

“De organisatie van het corso is continue op zoek naar verbeterpunten en het corso is nog steeds groeiende, wat dat betreft zijn het wel gelijkenissen met onze organisatie. Wij zitten ook niet stil en proberen innovatief te zijn op het gebied van zowel tenten als tribunes en standbouw”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep

GLAMOUR VAN DE PAARDENWERELD IN KNOKKE TE VINDEN

Alweer voor het 4e jaar op rij vindt Knokke Hippique plaats en even zo vaak is BHV Expo Groep dé totaalleverancier van dit prachtig evenement.

Knokke Hippique is een ware belevenis, of zoals men zelf omschrijft in Knokke; “An experience”. Het is ook meer dan enkel paardensport. Sport staat nog steeds centraal, maar ook het nodige amusement ontbreekt zeker niet.

“Vier jaar geleden vond de eerste editie plaats, waar de lat gelijk hoog werd gelegd. Deze lat wordt ieder jaar hoger gelegd, om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Kwaliteit staat dan ook voorop. Dat is natuurlijk precies in ons straatje”, aldus Louis Havermans, zaakvoerder van BHV Expo Groep.

BHV EXPO GROEP VERZORGT FINISHLOCATIE RONDE VAN VLAANDEREN

Op paaszondag, 1 april, staat de 102e Ronde van Vlaanderen op het programma. De wielerhoogmis door het Vlaamse land biedt als vanouds een keur aan steile klimmetjes en kent in Oudenaarde wederom de finishlocatie.

BHV Expo Groep is dan ook trots dat het voor komende editie de finishlocatie mag verzorgen. “De organisatie heeft gekozen voor een dubbeldeck Oliva VIP structuur, goed voor ruim 3000 m2 aan ruimte voor de VIP’s. Wij zijn dan ook een trotse leverancier”, aldus Louis Havermans, directeur van BHV Expo Groep.

Han Staelens van Panama Events vult aan: “Met BHV Expo Groep hebben we een juiste partner gevonden die aan al onze wensen kan voldoen. We waren op zoek naar een eye-catcher, welke BHV Expo Groep kan leveren in de vorm van hun Oliva structuur. Daarnaast is BHV Expo Groep een partij die mee denkt en een hoop ervaring met zich meebrengt”.

WK VELDRIJDEN LIMBURG 2018 KIEST VOOR VIP STRUCTUUR BHV EXPO GROEP

In januari 2018 heeft BHV Expo Groep de opdracht heeft gekregen om de VIP structuren te verzorgen tijdens het WK veldrijden in het Nederlandse Valkenburg. “We zijn geen onbekende partij in het veldrijden. Naast het WK veldrijden in Koksijde in 2012, het WK veldrijden in Hoogerheide in 2014 en het EK veldrijden in Huijbergen in 2015, zijn we trots dat onze VIP structuren ook in Valkenburg te zien zijn geweest”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep.

Dat BHV Expo Groep een bekende partij is wordt door Gommers nogmaals onderstreept. “We zijn in januari 2018 begonnen met de bouw van het BK Veldrijden in Koksijde, waar een grote VIP tent plaats moet bieden aan meer dan 2000 VIP’s. Daarna gaan we gelijk door met de bouw van de wereldbeker veldrijden in het Brabantse Hoogerheide, waarna we direct doorstomen naar Valkenburg voor de jaarlijkse hoogmis van het veldrijden; het Wereldkampioenschap!”

“In Valkenburg bevatte de VIP structuur een oppervlakte van ruim 3000 m2, in dubbeldeck vorm, aangevuld met keukentent, toilettenten en een entreetent. Ook de volledige aankleding, het tapijt en stoffering ligt in onze handen. Dat alles hebben we allemaal in eigen huis”, besluit Gommers.

“We waren erg blij met een betrouwbare partner als BHV Expo Groep. Voor ons is het geen onbekende partij, aangezien BHV Expo Groep al vanaf de eerste dag onze leverancier is van de Cauberg Cross. De overige referenties van BHV Expo Groep in het veldrijden spreken vervolgens voor zich”, aldus Gert Veenhuizen, voorzitter van de Stichting Limburg 2018, die het WK organiseerde.

BHV EXPO GROEP TOVERT HAL OM TOT SPORTARENA

Jaarlijks tovert BHV Expo Groep in enkele dagen de Halles des Foires om tot een complete sportarena waar ieder jaar de Internationale Jumping de Liège gaat plaatsvinden.

In 3 dagen tijd worden er ruim 2500 tribuneplaatsen opgebouwd en een loge van ruim 1200m2. Daarnaast wordt er een etagevloer gebouwd van ruim 1400m2, waar ook tribunes opgebouwd worden.

“Voor ons een mooie klus, welke een goede voorbereiding vergt, gezien het strakke tijdsschema. Een zeer mooi project, waar we dan ook trotse partner in zijn”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.