Glamour van de paardenwereld in Knokke te vinden

Alweer voor het 4e jaar op rij vindt Knokke Hippique plaats en even zo vaak is BHV Expo Groep dé totaalleverancier van dit prachtig evenement.

 

Knokke Hippique is een ware belevenis, of zoals men zelf omschrijft in Knokke; “An experience”. Het is ook meer dan enkel paardensport. Sport staat nog steeds centraal, maar ook het nodige amusement ontbreekt zeker niet.

 

“Vier jaar geleden vond de eerste editie plaats, waar de lat gelijk hoog werd gelegd. Deze lat wordt ieder jaar hoger gelegd, om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Kwaliteit staat dan ook voorop. Dat is natuurlijk precies in ons straatje”, aldus Louis Havermans, zaakvoerder van BHV Expo Groep.

Culinair genieten in tijdelijk restaurant BHV Expo Groep

Aan de rand van het prachtige West-Brabantse platteland, verscholen tussen Wouw en Heerle vindt van 5 t/m 27 mei 2018 de eerste culinaire editie plaats van Restaurant op het Land. BHV Expo Groep bouwt voor dit culinair evenement een tijdelijke structuur, ten midden van de aspergevelden.

 

Alles rondom dit evenement staat in het teken van de asperges. In ieder gerecht spelen asperges de hoofdrol. In een week tijd verrijst er een pop-up restaurant, welke door BHV Expo Groep gebouwd gaat worden. “Dat BHV Expo Groep deze tijdelijke structuur ging zetten was voor ons een snel uitgemaakte zaak. Ik ken ze van diverse projecten als de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide, maar ook van de VIP structuren tijdens de Amstel Gold Race. We weten dat BHV Expo Groep de kwaliteit aan kan die we zoeken. Dat het ook nog een partij is die meedenken in het verhaal wordt gewaardeerd”, aldus initiatiefnemer Frenk Theuns.

 

“Een heel leuk initiatief op een bijzondere locatie, waar we direct enthousiast van werden”, begint Ben Gommers namens BHV Expo Groep. “Waar nodig proberen we de organisatie te helpen met allerlei zaken die bij een restaurant komen kijken. Van de tijdelijke structuren tot aan toiletten, verwarming en aankleding”, besluit Gommers.

BHV Expo Groep verzorgt Finishlocatie Ronde van Vlaanderen

Op paaszondag, 1 april, staat de 102e Ronde van Vlaanderen op het programma. De wielerhoogmis door het Vlaamse land biedt als vanouds een keur aan steile klimmetjes en kent in Oudenaarde wederom de finishlocatie.

 

BHV Expo Groep is dan ook trots dat het voor komende editie de finishlocatie mag verzorgen. “De organisatie heeft gekozen voor een dubbeldeck Oliva VIP structuur, goed voor ruim 3000 m2 aan ruimte voor de VIP’s. Wij zijn dan ook een trotse leverancier”, aldus Louis Havermans, directeur van BHV Expo Groep.

 

Han Staelens van Panama Events vult aan: “Met BHV Expo Groep hebben we een juiste partner gevonden die aan al onze wensen kan voldoen. We waren op zoek naar een eye-catcher, welke BHV Expo Groep kan leveren in de vorm van hun Oliva structuur. Daarnaast is BHV Expo Groep een partij die mee denkt en een hoop ervaring met zich meebrengt”.

Cyclocross drukte bij BHV Expo Groep

Met gepaste trots kan BHV Expo Groep terugkijken op een drukke, maar geslaagde eerste maand van het jaar. Al vele jaren is BHV Expo Groep een bekende partner op vele crossen, maar 2018 was toch een extra speciaal jaar.

 

Te beginnen bij het Belgisch Kampioenschap veldrijden in Koksijde. Daar mocht BHV Expo Groep een aantal schitterende VIP structuren plaatsen ter grootte van zo’n 4000 m2 in totaal, volledig gestoffeerd.

 

Ten tijde van de oplevering in Koksijde is er al een team begonnen met de opbouw van de Grote Prijs Adrie van der Poel in Hoogerheide; traditiegetrouw de laatste wedstrijd om de Wereldbeker. Aangezien de organisatie van deze Grote Prijs inzet op hoge kwaliteit op allerlei gebied, met name de VIP tent, voelt BHV Expo Groep zich hier als een vis in het water. In Hoogerheide verzorgt BHV Expo Groep naast de eveneens 4000 m2 VIP structuren ook de gehele inrichting van de VIP tent.

 

Daarna was het voor BHV Expo Groep doorstomen naar Limburg, waar in het Nederlandse Valkenburg de Wereldkampioenschappen Veldrijden werden verreden. BHV Expo Groep was ook hier trots dat de organisatie voor de kwaliteit van BHV Expo Groep heeft gekozen. Een dubbeldeck structuur van 20 x 70 meter met daarbij nog de nodige structuren voor inkom, keuken en toiletten zorgde voor het tijdelijk onderkomen van de in totaal 2600 VIP gasten in het weekend van 3 en 4 februari.

 

Als vaste prik staat er nog de cross in Hoogstraten op het programma voor BHV Expo Groep, waar het nog spannend is in de strijd om de Superprestige.

WK Veldrijden Limburg 2018 kiest voor VIP structuur BHV Expo Groep

Met trots kunnen we melden dat BHV Expo Groep de opdracht heeft gekregen om de VIP structuren te verzorgen tijdens het komende WK veldrijden in het Nederlandse Valkenburg. “We zijn geen onbekende partij in het veldrijden. Naast het WK veldrijden in Koksijde in 2012, het WK veldrijden in Hoogerheide in 2014 en het EK veldrijden in Huijbergen in 2015, zijn we trots dat onze VIP structuren nu in Valkenburg te zien zijn”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep.

 

Dat BHV Expo Groep een bekende partij is wordt door Gommers nogmaals onderstreept. “We beginnen in januari 2018 met de bouw van het BK Veldrijden in Koksijde, waar een grote VIP tent plaats moet bieden aan meer dan 2000 VIP’s. Daarna gaan we gelijk door met de bouw van de wereldbeker veldrijden in het Brabantse Hoogerheide, waarna we direct doorstomen naar Valkenburg voor de jaarlijkse hoogmis van het veldrijden; het Wereldkampioenschap!”

 

“In Valkenburg zal onze VIP structuur een oppervlakte bevatten van ruim 3000 m2, in dubbeldeck vorm, aangevuld met keukentent, toilettenten en een entreetent. Ook de volledige aankleding, het tapijt en afstofferen ligt in onze handen. Dat alles hebben we allemaal in eigen huis”, besluit Gommers.

 

“We zijn blij met een betrouwbare partner als BHV Expo Groep. Voor ons is het geen onbekende partij, aangezien BHV Expo Groep al vanaf de eerste dag onze leverancier is van de Cauberg Cross. De overige referenties van BHV Expo Groep in het veldrijden spreken vervolgens voor zich”, aldus Gert Veenhuizen, voorzitter van de Stichting Limburg 2018, die het WK organiseert.

BHV Expo Groep tovert hal om tot sportarena

Voor alweer het derde jaar tovert BHV Expo Groep in enkele dagen de Halles des Foires om tot een complete sportarena waar tussen 30 oktober en 5 november 2017 de Internationale Jumping de Liège gaat plaatsvinden.

 

In 3 dagen tijd worden er ruim 2500 tribuneplaatsen opgebouwd en een loge van ruim 1200m2. Daarnaast wordt er een etagevloer gebouwd van ruim 1400m2, waar ook tribunes opgebouwd worden.

 

“Voor ons een mooie klus, welke een goede voorbereiding vergt, gezien het strakke tijdsschema. Een zeer mooi project, waar we dan ook trotse partner in zijn”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

VIP’s maken zich op voor prachtige Zoute Grand Prix

BHV Expo Groep is dit jaar trotse leverancier geworden van de VIP accommodatie ten behoeve van de Zoute Grand Prix.

 

In het trendy gedeelte rond Het Zoute in Knokke vindt dit jaar voor de 8e keer het prestigieuze oldtimer evenement plaats, waar de meest prestigieuze automerken ter wereld hun nieuwste modellen en primeurs zullen laten zien.

 

BHV Expo Groep verzorgt de tijdelijke VIP structuur, welke bestaat uit onze Oliva tent, uitgevoerd in Dubbeldeck-vorm. Met een vrij hangend dak over een lengte van 35 meter en een diepte van 10 meter is deze structuur een echte eye-catcher aan de boulevard van het Zoute in Knokke.

 

“We zijn trots op het feit dat we voor de organisatie dit kunnen en mogen betekenen. We spreken ook niet meer over een VIP tent, maar terecht over een VIP structuur die past bij de uitstraling van het evenement”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep. “Onze Oliva structuur is al meerdere malen succesvol ingezet, maar is nu ook beschikbaar als structuur van 30 meter. De vrije overstek van 10 meter maakt het geheel helemaal af. VIP gasten kunnen vanaf het balkon geniet van de wagens die voor de tent passeren, onder luxe omstandigheden”, besluit Havermans.

BHV Expo Groep gaat voor 9e editie Breda Live

Komend weekend staat alweer de 9e editie van Breda Live voor de deur. Een hele speciale, want voor het eerst sinds het bestaan vindt het evenement plaats op 2 dagen in plaats van de gebruikelijke zaterdag.

 

BHV Expo Groep is vanaf de eerste editie betrokken bij het evenement als leverancier van onder andere de 2 dubbeldeck structuren.

 

“We zijn al jaren blij met een partner als BHV Expo Groep. Niet voor niets werken we al voor de 9e keer samen. Of het nu dubbeldeck tenten, stoffering of tapijt is, bij BHV hebben ze het allemaal in huis”, aldus Maarten Stok namens Volver, de organisator van het evenement.

 

Naast de vele sportevenementen, beurzen en bedrijfsfeesten, is het nu vooral druk met festivals, verteld ook Louis Havermans, eigenaar van BHV Expo Groep; “We zijn al vanaf dag 1 betrokken bij Breda Live, wat nog steeds ieder jaar sprongen maakt. Begonnen met een zaterdag en een 600 m2 aan tijdelijke structuren naar een meerdaags festival en ruim 2500 m2 aan VIP accommodaties dit jaar. We zijn dan ook bijzonder trots om ook dit jaar weer het nodige te mogen betekenen voor deze organisatie”, besluit Havermans.

CSI Eindhoven verlengd samenwerking met BHV Expo Groep

Traditiegetrouw vindt tijdens Hemelvaart in Eindhoven het Concours Hippique plaats, welke de laatste jaren bekend staat als het CSI Eindhoven. Al vele jaren is BHV Expo Groep als facilitair partner verbonden aan één van de mooiste jumpings in Nederland.

 

BHV Expo Groep is dan ook bijzonder trots dat CSI Eindhoven en BHV Expo Groep de samenwerking hebben verlengd. “BHV Expo Groep is al jaren een uitstekende partner gebleken. Het meedenken met het evenement is voor ons een hele belangrijke. Onze ervaring leert inmiddels dat we onszelf daar bij BHV Expo Groep niet meer druk over hoeven te maken. Wij zijn dan ook blij dat we de samenwerking gaan continueren”, aldus voorzitter Peter Slaats.

BHV Expo Groep verzorgt naast de VIP tenten ook de tribunes, het strodorp, de publiekstenten, maar ook de volledige aankleding van alle tijdelijke VIP accommodaties. Al met al goed voor ruim 5000 m2 aan tijdelijke structuren.

 

“We zijn enorm trots dat we de komende jaren ook weer verbonden zijn aan CSI Eindhoven. Het belooft een mooie editie te worden met een nog mooiere eyecatcher tijdens het evenement  dan voorgaande jaren. Welke dat is? Dat kan men zien tussen 25 en 28 mei aan de Karpendonkse Plas te Eindhoven”, aldus eigenaar Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

BHV Expo Groep wederom present bij Amstel Gold Race

In het weekend van 15 en 16 april 2017 vindt alweer de 52e editie plaats van de Amstel Gold Race. Naast de toertocht, welke op zaterdag door duizenden mensen wordt verreden, zal er dit jaar op zondag een dameskoers plaatsvinden. Voor de VIP gasten, welke ook dit jaar weer verblijven in de tijdelijke structuren van BHV Expo Groep, is er dus dit jaar nog meer te beleven.

Ook dit jaar verzorgt BHV Expo Groep in totaal voor een 6000m² aan tijdelijke structuren, waaronder enkele publiekstenten en een VIP tent met VIP terras. Op het verhoogde terras aan de voorzijde van de VIP tent zullen een paar duizend VIP gasten meemaken wie de opvolger wordt van Enrico Gasparotto.

BHV Expo Groep bouwt grootste ijsbaan van de Benelux

Dat BHV Expo Groep niet stil zit in de winter bewijst de bouw van de grootste tijdelijke ijsbaan van de Benelux wel. Op de Groenplaats in Antwerpen is sinds 10 december een ijspiste geopend van een 1400 m2, waar iedereen naar hartenlust kan schaatsen.

 

“BHV Expo Groep is een goede partner gebleken. In een tijdsbestek van enkele dagen hebben de bouwploegen van BHV Expo Groep een mooie prestatie geleverd!”, aldus Sara Claassen van evenementenbureau  UC Belgium. “De moeilijkheidsgraad was toch wel het bouwen boven op een ondergrondse parkeergarage met daarbij de vraag om over een standbeeld te bouwen. De overkapping van de ijspiste heeft een zijhoogte van ruim 6 meter, met daarbij een vrije overspanning van 32 meter, echt een eye-catcher”, aldus Claassen.

 

Naast de ijsbaan voorziet BHV Expo Groep onder andere ook de schaatsverhuur en het wintercafé “2512” in hartje Antwerpen. Al met al een project om trots op te zijn. De ijsbaan is nog geopend tot 8 januari 2017.

BHV Expo Groep trotse leverancier Jumping Mechelen

Traditiegetrouw vindt van 26 t/m 30 december Jumping Mechelen plaats. Al enkele jaren verzorgt BHV Expo Groep de tribunes van deze bekende Jumping.

 

De organisatie van de Jumping is dan ook zeer tevreden over de manier van samenwerken, wat wederzijds is. De samenwerking smaakte duidelijk naar meer, wat resulteert in het feit dat BHV Expo Groep naast de tribunes vanaf dit jaar ook alle loge’s, mindervalideplateau’s, jurytorens en het Dubbeldeck-VIP Deck gaat verzorgen.

 

“Het gaat in totaal om een 4000 tribune zitplaatsen en een loge van ruim 4000 m2. Daarnaast verzorgt ons team ook al het tapijt in de VIP gedeeltes, alsmede de volledige stoffering. Het zijn zaken die we binnen ons bedrijf allemaal onder één dak hebben, waar onze klant zeker van meeprofiteert”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep.

 

“Het grote voordeel is dat we snel kunnen schakelen, van tribune naar loge, van loge naar tapijt en stoffering en andersom. Onze mensen hoeven nooit te wachten op andere toeleveranciers en kunnen daarom zo efficiënt mogelijk worden ingezet op locatie. Hetzelfde geldt voor transport. Het kan best zo zijn dat op dezelfde vrachtwagen, die niet vol raakt met onderdelen voor ons tribunesysteem, alsnog vol wordt geladen met materiaal voor de loge. Transport is een belangrijke kost-factor, zeker met de tolheffing die dit jaar in België is ingevoerd. We proberen daarom zo efficiënt mogelijk te werken. Dat voordeel willen we graag bij onze klanten wegleggen”, besluit Gommers.

MEER INFORMATIE
BHV Expo Groep - Tomorrowland

“Madness” tijdens Tomorrowland in tenten BHV Expo Groep

Eind juli vond voor de 12e keer het grootste festival van Europa plaats in het Belgische Boom; Tomorrowland. Ook dit jaar konden de 180.000 bezoekers genieten van bekende DJ’s en de prachtige decoratie. BHV Expo Groep heeft ook dit jaar weer zorggedragen voor de bouw van “de Opera”, 3 dubbeldeck tenten met een oppervlakte van 2400m², welke geheel aangekleed werd met decoratie.

 

“Naast de Main Stage is de opera één van de grotere stages tijdens Tomorrowland. Je ziet eigenlijk niet dat achter al het decor een tentconstructie zit. Alles is helemaal aangekleed met decoratie. De opera is wel een echte eye-catcher”, aldus Louis Havermans, eigenaar van BHV Expo Groep.

 

Daarnaast verzorgt BHV Expo Groep ook nog een 2 tal Trippledeck tenten aan de Main Stage. “We bouwen daar de Exclusive Tables en de B2B Lounge. Deze 2 Trippledeck tenten bieden een perfect uitzicht op de mainstage. Ook verzorgen we de B-Eat tent en de Fishresto, welke ook allemaal uitgevoerd zijn als dubbeldeck tent. In totaal verzorgen we dus voor ruim 5500m² aan dubbeldeck en trippledeck structuren”, aldus Havermans.

MEER INFORMATIE

Nieuw: De “Oliva” dubbeldekker

Vanaf heden nieuw in de verhuur; de Oliva Dubbeldekker. Een luxe uitgevoerd dubbeldeck systeem met een zijhoogte van in totaal 9 meter, wat ook een uitstekend uitzicht biedt.

De zijwanden kunnen teruggezet worden, waardoor een eventueel terras ook volledig overdekt is. Met strakke, liggende panelen (in wit of glas) is deze tijdelijke constructie een echte eye-catcher.

 

Ook dit type dubbeldekker bestaat uit elementen van 5×5 meter en zijn in de breedte en lengte richting eindeloos te koppelen. De belasting van 500 kg/m2 zorgt ervoor dat een grote capaciteit geen enkel probleem is.

MEER INFORMATIE