BHV Expo Groep ontvangt VIP’s tijdens eerste editie Tomorrowland Winter

Voor de eerste editie van Tomorrowland Winter in het Franse Alpe d’Huez, heeft BHV Expo Groep enkele tijdelijke structuren mogen leveren.

 

De tijdelijke VIP accomodatie, uitgevoerd als dubbeldeck Oliva structuur, herbergde enkele honderden VIP gasten. “We zijn als trotse leverancier dit avontuur in Frankrijk aangegaan. De omstandigheden zijn in Alpe d’Huez toch anders dan hier, maar daar hebben we met ons ervaren team van medewerkers goed op ingespeeld”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep. “In een mum van tijd hebben onze mensen toch een 2 tal structuren van in totaal zo’n 3000 m2 gebouwd”, besluit Havermans.

IJspret in structuren BHV Expo Groep

Ook dit jaar heeft BHV Expo Groep op diverse locaties tijdelijke accommodaties mogen bouwen die dienst doen als ijsbaan.

 

“In totaal hebben we meer dan 8.000 m2 aan tijdelijke overkappingen, wintercafés en locaties gebouwd voor bijvoorbeeld de schaatsverhuur. Ieder jaar bouwen we meer tijdelijke structuren voor schaatsbanen, met een steeds hogere kwaliteit”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep.

Geslaagd corso in bruisend Zundert

Traditiegetrouw vindt op de eerste zondag van september het jaarlijkse Bloemencorso in Zundert (NL) plaats. Ieder jaar strijden 20 buurtschappen om de felbegeerde 1e plaats tijdens het grootste dahliacorso ter wereld.

 

BHV Expo Groep is al jaren als partner verbonden aan dit evenement, waar ruim 70.000 mensen op afkomen. Van VIP tent tot horecapunten en van overdekt terras tot feesttent; BHV Expo Groep verzorgt het allemaal.

 

“De organisatie van het corso is continue op zoek naar verbeterpunten en het corso is nog steeds groeiende, wat dat betreft zijn het wel gelijkenissen met onze organisatie. Wij zitten ook niet stil en proberen innovatief te zijn op het gebied van zowel tenten als tribunes en standbouw”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep

Glamour van de paardenwereld in Knokke te vinden

Alweer voor het 4e jaar op rij vindt Knokke Hippique plaats en even zo vaak is BHV Expo Groep dé totaalleverancier van dit prachtig evenement.

 

Knokke Hippique is een ware belevenis, of zoals men zelf omschrijft in Knokke; “An experience”. Het is ook meer dan enkel paardensport. Sport staat nog steeds centraal, maar ook het nodige amusement ontbreekt zeker niet.

 

“Vier jaar geleden vond de eerste editie plaats, waar de lat gelijk hoog werd gelegd. Deze lat wordt ieder jaar hoger gelegd, om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Kwaliteit staat dan ook voorop. Dat is natuurlijk precies in ons straatje”, aldus Louis Havermans, zaakvoerder van BHV Expo Groep.

Culinair genieten in tijdelijk restaurant BHV Expo Groep

Aan de rand van het prachtige West-Brabantse platteland, verscholen tussen Wouw en Heerle vindt van 5 t/m 27 mei 2018 de eerste culinaire editie plaats van Restaurant op het Land. BHV Expo Groep bouwt voor dit culinair evenement een tijdelijke structuur, ten midden van de aspergevelden.

 

Alles rondom dit evenement staat in het teken van de asperges. In ieder gerecht spelen asperges de hoofdrol. In een week tijd verrijst er een pop-up restaurant, welke door BHV Expo Groep gebouwd gaat worden. “Dat BHV Expo Groep deze tijdelijke structuur ging zetten was voor ons een snel uitgemaakte zaak. Ik ken ze van diverse projecten als de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide, maar ook van de VIP structuren tijdens de Amstel Gold Race. We weten dat BHV Expo Groep de kwaliteit aan kan die we zoeken. Dat het ook nog een partij is die meedenken in het verhaal wordt gewaardeerd”, aldus initiatiefnemer Frenk Theuns.

 

“Een heel leuk initiatief op een bijzondere locatie, waar we direct enthousiast van werden”, begint Ben Gommers namens BHV Expo Groep. “Waar nodig proberen we de organisatie te helpen met allerlei zaken die bij een restaurant komen kijken. Van de tijdelijke structuren tot aan toiletten, verwarming en aankleding”, besluit Gommers.

BHV Expo Groep verzorgt Finishlocatie Ronde van Vlaanderen

Op paaszondag, 1 april, staat de 102e Ronde van Vlaanderen op het programma. De wielerhoogmis door het Vlaamse land biedt als vanouds een keur aan steile klimmetjes en kent in Oudenaarde wederom de finishlocatie.

 

BHV Expo Groep is dan ook trots dat het voor komende editie de finishlocatie mag verzorgen. “De organisatie heeft gekozen voor een dubbeldeck Oliva VIP structuur, goed voor ruim 3000 m2 aan ruimte voor de VIP’s. Wij zijn dan ook een trotse leverancier”, aldus Louis Havermans, directeur van BHV Expo Groep.

 

Han Staelens van Panama Events vult aan: “Met BHV Expo Groep hebben we een juiste partner gevonden die aan al onze wensen kan voldoen. We waren op zoek naar een eye-catcher, welke BHV Expo Groep kan leveren in de vorm van hun Oliva structuur. Daarnaast is BHV Expo Groep een partij die mee denkt en een hoop ervaring met zich meebrengt”.

Cyclocross drukte bij BHV Expo Groep

Met gepaste trots kan BHV Expo Groep terugkijken op een drukke, maar geslaagde eerste maand van het jaar. Al vele jaren is BHV Expo Groep een bekende partner op vele crossen, maar 2018 was toch een extra speciaal jaar.

 

Te beginnen bij het Belgisch Kampioenschap veldrijden in Koksijde. Daar mocht BHV Expo Groep een aantal schitterende VIP structuren plaatsen ter grootte van zo’n 4000 m2 in totaal, volledig gestoffeerd.

 

Ten tijde van de oplevering in Koksijde is er al een team begonnen met de opbouw van de Grote Prijs Adrie van der Poel in Hoogerheide; traditiegetrouw de laatste wedstrijd om de Wereldbeker. Aangezien de organisatie van deze Grote Prijs inzet op hoge kwaliteit op allerlei gebied, met name de VIP tent, voelt BHV Expo Groep zich hier als een vis in het water. In Hoogerheide verzorgt BHV Expo Groep naast de eveneens 4000 m2 VIP structuren ook de gehele inrichting van de VIP tent.

 

Daarna was het voor BHV Expo Groep doorstomen naar Limburg, waar in het Nederlandse Valkenburg de Wereldkampioenschappen Veldrijden werden verreden. BHV Expo Groep was ook hier trots dat de organisatie voor de kwaliteit van BHV Expo Groep heeft gekozen. Een dubbeldeck structuur van 20 x 70 meter met daarbij nog de nodige structuren voor inkom, keuken en toiletten zorgde voor het tijdelijk onderkomen van de in totaal 2600 VIP gasten in het weekend van 3 en 4 februari.

 

Als vaste prik staat er nog de cross in Hoogstraten op het programma voor BHV Expo Groep, waar het nog spannend is in de strijd om de Superprestige.

WK Veldrijden Limburg 2018 kiest voor VIP structuur BHV Expo Groep

Met trots kunnen we melden dat BHV Expo Groep de opdracht heeft gekregen om de VIP structuren te verzorgen tijdens het komende WK veldrijden in het Nederlandse Valkenburg. “We zijn geen onbekende partij in het veldrijden. Naast het WK veldrijden in Koksijde in 2012, het WK veldrijden in Hoogerheide in 2014 en het EK veldrijden in Huijbergen in 2015, zijn we trots dat onze VIP structuren nu in Valkenburg te zien zijn”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep.

 

Dat BHV Expo Groep een bekende partij is wordt door Gommers nogmaals onderstreept. “We beginnen in januari 2018 met de bouw van het BK Veldrijden in Koksijde, waar een grote VIP tent plaats moet bieden aan meer dan 2000 VIP’s. Daarna gaan we gelijk door met de bouw van de wereldbeker veldrijden in het Brabantse Hoogerheide, waarna we direct doorstomen naar Valkenburg voor de jaarlijkse hoogmis van het veldrijden; het Wereldkampioenschap!”

 

“In Valkenburg zal onze VIP structuur een oppervlakte bevatten van ruim 3000 m2, in dubbeldeck vorm, aangevuld met keukentent, toilettenten en een entreetent. Ook de volledige aankleding, het tapijt en afstofferen ligt in onze handen. Dat alles hebben we allemaal in eigen huis”, besluit Gommers.

 

“We zijn blij met een betrouwbare partner als BHV Expo Groep. Voor ons is het geen onbekende partij, aangezien BHV Expo Groep al vanaf de eerste dag onze leverancier is van de Cauberg Cross. De overige referenties van BHV Expo Groep in het veldrijden spreken vervolgens voor zich”, aldus Gert Veenhuizen, voorzitter van de Stichting Limburg 2018, die het WK organiseert.

BHV Expo Groep tovert hal om tot sportarena

Voor alweer het derde jaar tovert BHV Expo Groep in enkele dagen de Halles des Foires om tot een complete sportarena waar tussen 30 oktober en 5 november 2017 de Internationale Jumping de Liège gaat plaatsvinden.

 

In 3 dagen tijd worden er ruim 2500 tribuneplaatsen opgebouwd en een loge van ruim 1200m2. Daarnaast wordt er een etagevloer gebouwd van ruim 1400m2, waar ook tribunes opgebouwd worden.

 

“Voor ons een mooie klus, welke een goede voorbereiding vergt, gezien het strakke tijdsschema. Een zeer mooi project, waar we dan ook trotse partner in zijn”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

VIP’s maken zich op voor prachtige Zoute Grand Prix

BHV Expo Groep is dit jaar trotse leverancier geworden van de VIP accommodatie ten behoeve van de Zoute Grand Prix.

 

In het trendy gedeelte rond Het Zoute in Knokke vindt dit jaar voor de 8e keer het prestigieuze oldtimer evenement plaats, waar de meest prestigieuze automerken ter wereld hun nieuwste modellen en primeurs zullen laten zien.

 

BHV Expo Groep verzorgt de tijdelijke VIP structuur, welke bestaat uit onze Oliva tent, uitgevoerd in Dubbeldeck-vorm. Met een vrij hangend dak over een lengte van 35 meter en een diepte van 10 meter is deze structuur een echte eye-catcher aan de boulevard van het Zoute in Knokke.

 

“We zijn trots op het feit dat we voor de organisatie dit kunnen en mogen betekenen. We spreken ook niet meer over een VIP tent, maar terecht over een VIP structuur die past bij de uitstraling van het evenement”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep. “Onze Oliva structuur is al meerdere malen succesvol ingezet, maar is nu ook beschikbaar als structuur van 30 meter. De vrije overstek van 10 meter maakt het geheel helemaal af. VIP gasten kunnen vanaf het balkon geniet van de wagens die voor de tent passeren, onder luxe omstandigheden”, besluit Havermans.