TRIBUNEBOUW

Als u op zoek bent naar een manier om uw publiek te huisvesten met perfecte zichtlijnen, overdekt of niet, dan bent u bij BHV Expo Groep aan het juiste adres. BHV Expo Groep beschikt over haar eigen, zelfontwikkelde tribune.

TRIBUNE HUREN

Kiest u ervoor om een tribune te huren bij BHV Expo? Dan kun je rekenen op een veilige tribune die perfect aansluit bij uw evenement. Huur uw tribune zonder gedoe. We komen de tribune bij u op locatie monteren en demonteren.

Onze tribune kan op een hoop manieren gebouwd worden. Standaard werken we met vakken van 2,5 meter breed, waar 5 stoelen op kunnen van telkens 50 cm breed. Of we nu op een bepaalde hoogte moeten beginnen, moeten bouwen op een ongelijk terrein, of de tribune moeten bouwen met een hoek erin; dat is allemaal mogelijk. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden en eventuele verschillende overkappingen.

TRIBUNE HUREN BREDA

Heeft u een evenement in omgeving Breda? Wij zijn gevestigd op 15 minuten afstand van Breda. Zo hebben we alle benodigdheden in de buurt. Evenement ergens anders in Nederland of Vlaanderen? Ook daar kunnen we u voorzien van de tribunes die aansluiten op uw wensen.