BHV Expo Groep bouwt grootste ijsbaan van de Benelux

Dat BHV Expo Groep niet stil zit in de winter bewijst de bouw van de grootste tijdelijke ijsbaan van de Benelux wel. Op de Groenplaats in Antwerpen is sinds 10 december een ijspiste geopend van een 1400 m2, waar iedereen naar hartenlust kan schaatsen.

 

“BHV Expo Groep is een goede partner gebleken. In een tijdsbestek van enkele dagen hebben de bouwploegen van BHV Expo Groep een mooie prestatie geleverd!”, aldus Sara Claassen van evenementenbureau  UC Belgium. “De moeilijkheidsgraad was toch wel het bouwen boven op een ondergrondse parkeergarage met daarbij de vraag om over een standbeeld te bouwen. De overkapping van de ijspiste heeft een zijhoogte van ruim 6 meter, met daarbij een vrije overspanning van 32 meter, echt een eye-catcher”, aldus Claassen.

 

Naast de ijsbaan voorziet BHV Expo Groep onder andere ook de schaatsverhuur en het wintercafé “2512” in hartje Antwerpen. Al met al een project om trots op te zijn. De ijsbaan is nog geopend tot 8 januari 2017.

Nieuwe zeilwasstraat voor BHV Expo Groep

Afgelopen week is de nieuwe zeilwasstraat officieel in gebruik genomen. “De behoefte was er al langer. Immers vanwege de groei die ons bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, was de oude zeilwasstraat simpelweg te klein geworden”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

 

De zeilwasstraat omvat veel meer dan alleen het wassen van zeilen. BHV Expo Groep beschikt over een nieuw, modern machinepark voor het wassen van zeilen, waarna ze ook automatisch gedroogd worden. Naast het wassen en drogen van zeilen, heeft BHV Expo Groep ook machines staan voor het reinigen van vloeren, wanden en tapijttegels.

 

“De oude wasruimte houden we ook aan. Speciale producten kunnen daar ook makkelijk gereinigd worden. Daarnaast hebben we ook enkele industriële wasmachines staan voor het reinigen van onze hemelstoffering”, aldus Havermans.

BHV Expo Groep trotse leverancier Jumping Mechelen

Traditiegetrouw vindt van 26 t/m 30 december Jumping Mechelen plaats. Al enkele jaren verzorgt BHV Expo Groep de tribunes van deze bekende Jumping.

 

De organisatie van de Jumping is dan ook zeer tevreden over de manier van samenwerken, wat wederzijds is. De samenwerking smaakte duidelijk naar meer, wat resulteert in het feit dat BHV Expo Groep naast de tribunes vanaf dit jaar ook alle loge’s, mindervalideplateau’s, jurytorens en het Dubbeldeck-VIP Deck gaat verzorgen.

 

“Het gaat in totaal om een 4000 tribune zitplaatsen en een loge van ruim 4000 m2. Daarnaast verzorgt ons team ook al het tapijt in de VIP gedeeltes, alsmede de volledige stoffering. Het zijn zaken die we binnen ons bedrijf allemaal onder één dak hebben, waar onze klant zeker van meeprofiteert”, aldus Ben Gommers namens BHV Expo Groep.

 

“Het grote voordeel is dat we snel kunnen schakelen, van tribune naar loge, van loge naar tapijt en stoffering en andersom. Onze mensen hoeven nooit te wachten op andere toeleveranciers en kunnen daarom zo efficiënt mogelijk worden ingezet op locatie. Hetzelfde geldt voor transport. Het kan best zo zijn dat op dezelfde vrachtwagen, die niet vol raakt met onderdelen voor ons tribunesysteem, alsnog vol wordt geladen met materiaal voor de loge. Transport is een belangrijke kost-factor, zeker met de tolheffing die dit jaar in België is ingevoerd. We proberen daarom zo efficiënt mogelijk te werken. Dat voordeel willen we graag bij onze klanten wegleggen”, besluit Gommers.

MEER INFORMATIE
BHV Expo Groep - Tomorrowland

“Madness” tijdens Tomorrowland in tenten BHV Expo Groep

Eind juli vond voor de 12e keer het grootste festival van Europa plaats in het Belgische Boom; Tomorrowland. Ook dit jaar konden de 180.000 bezoekers genieten van bekende DJ’s en de prachtige decoratie. BHV Expo Groep heeft ook dit jaar weer zorggedragen voor de bouw van “de Opera”, 3 dubbeldeck tenten met een oppervlakte van 2400m², welke geheel aangekleed werd met decoratie.

 

“Naast de Main Stage is de opera één van de grotere stages tijdens Tomorrowland. Je ziet eigenlijk niet dat achter al het decor een tentconstructie zit. Alles is helemaal aangekleed met decoratie. De opera is wel een echte eye-catcher”, aldus Louis Havermans, eigenaar van BHV Expo Groep.

 

Daarnaast verzorgt BHV Expo Groep ook nog een 2 tal Trippledeck tenten aan de Main Stage. “We bouwen daar de Exclusive Tables en de B2B Lounge. Deze 2 Trippledeck tenten bieden een perfect uitzicht op de mainstage. Ook verzorgen we de B-Eat tent en de Fishresto, welke ook allemaal uitgevoerd zijn als dubbeldeck tent. In totaal verzorgen we dus voor ruim 5500m² aan dubbeldeck en trippledeck structuren”, aldus Havermans.

MEER INFORMATIE

Nieuw: De “Oliva” dubbeldekker

Vanaf heden nieuw in de verhuur; de Oliva Dubbeldekker. Een luxe uitgevoerd dubbeldeck systeem met een zijhoogte van in totaal 9 meter, wat ook een uitstekend uitzicht biedt.

De zijwanden kunnen teruggezet worden, waardoor een eventueel terras ook volledig overdekt is. Met strakke, liggende panelen (in wit of glas) is deze tijdelijke constructie een echte eye-catcher.

 

Ook dit type dubbeldekker bestaat uit elementen van 5×5 meter en zijn in de breedte en lengte richting eindeloos te koppelen. De belasting van 500 kg/m2 zorgt ervoor dat een grote capaciteit geen enkel probleem is.

MEER INFORMATIE

Stephex en BHV Expo Groep verlengen samenwerking

Al sinds enkele jaren is BHV Expo Groep verbonden als partner van de tijdelijke accommodaties tijdens zowel de Brussels Stephex Masters als Knokke Hippique. BHV Expo Groep is dan ook verheugd te kunnen melden dat de samenwerking wederom is verlengd.

“BHV Expo Groep is voor ons een betrouwbare partner op allerlei gebied. Of het nu tenten, tribunes of standenbouw is. Kwaliteit en meedenken zijn daarbij voor ons heel belangrijk, aldus Stephan Conter.

Na vorig jaar een eerste succesvolle editie van Knokke Hippique te hebben georganiseerd, wordt dit jaar flink uitgepakt met naast de 5-sterren Jumping ook nog eens 3 weken ‘Knokke Hippique Summer Circuit’. BHV Expo Groep zorgt voor de tijdelijke accommodaties met een oppervlakte van ruim 13.000 m2 aan VIP accommodatie, 5000 m2 loopvloer en een tribune voor 1100 personen. In Wolvertem doet men het in september nog eens dunnetjes over met soortgelijke cijfers.

CSI-EIND15L18818

CSI Eindhoven in accomodaties BHV Expo Groep

Traditiegetrouw vindt in het weekend van hemelvaart het CSI Eindhoven plaats. En al bijna zo traditiegetrouw verzorgt BHV Expo Groep alle tijdelijke accommodaties aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven.

“We zorgen voor ongeveer 3000 m2 aan tijdelijke accommodaties, waaronder een VIP tent en dubbeldekker, die ook volledig door ons zijn gestoffeerd. Daarnaast bouwen we ook nog een standendorp met een 3 tal tribunes, welke gratis toegankelijk zijn voor het publiek”, aldus Louis Havermans namens BHV Expo Groep.

 

CSI Eindhoven vindt dit jaar plaats van 5 t/m 8 mei 2016.

GP Adrie van der Poel kiest voor BHV Expo Groep

Al sinds 2010 is BHV Expo Groep als facilitair partner verbonden aan de Grote Prijs Adrie van der Poel, die traditiegetrouw eind januari wordt verreden. BHV Expo Groep is dan ook verheugd dat de uitstekende relatie wordt voortgezet middels een nieuwe overeenkomst voor de komende 3 jaar.

 

“We zijn blij met een partner als BHV Expo Groep, die ieder jaar opnieuw ons ontzorgt op allerlei gebied. Tenten, tapijt, stoffering, de inrichting van de VIP, verwarming, verlichting, noem maar op en BHV Expo Groep regelt het voor ons”, aldus voorzitter Jan Prop namens de organisatie.

Dat alles tot in de puntjes verzorgd is, blijkt wel uit het feit dat het evenement nog jaarlijks groeit qua bezoekers en VIP gasten. Niet voor niets heeft de UCI in 2009 en in 2014 het WK veldrijden toegewezen aan de organisatie in Hoogerheide.

 

“Het organiseren van het WK veldrijden smaakt naar meer, we hebben ons dan ook kandidaat gesteld voor 2020. Het is daarom erg fijn dat we met BHV Expo Groep een betrouwbare partner hebben. BHV Expo Groep denkt altijd met ons mee, iets wat we bijzonder waarderen”, besluit Prop.